Vanaf dit voorjaar hebben organisaties die zich willen aansluiten bij NIMA de keuze uit drie typen lidmaatschap voor bedrijven. Dat is een sterke reductie van het aantal soorten business memberships, terwijl de keuzevrijheid bij het aangaan van een bedrijfsaansluiting juist enorm is uitgebreid.

Naast de Top Marketing Club (voor grote kennisintensieve marketingorganisaties) en het connect – membership, Business Connect, heeft NIMA een nieuw standaard Business Membership geïntroduceerd, dat kan worden aangevuld met plus-opties. Door de mogelijkheid voor bedrijven om dit lidmaatschap flexibel in te richten kan het veel beter aansluiten op de specifieke wensen en behoeften van de organisatie en de professionals binnen het marketingteam.

Directe voordelen van het Business Membership zijn:

 • Deelname aan alle NIMA masterclasses, mastercourses, workshops, vaardigheidstrainingen, community-events, bedrijfsbezoeken en regionale netwerkbijeenkomsten tegen membertarief
 • Twee toegangskaarten voor de jaarlijkse NIMA Marketing Day t.w.v. € 598
 • Een doorlopend abonnement op het vakblad MarketingTribune t.w.v. € 215
 • Een doorlopend abonnement op een vakblad naar keuze: Adformatie, Customer First, Emerce, Fonk of Twinkle
 • Toegang tot het NIMA netwerk en daarmee ook de 22 NIMA communities
 • Vermelding op de NIMA website als Business Member, incl. een link naar de eigen website
 • Vier persoonlijke accounts voor NIMA’s intranet MijnNIMA met o.a.:
  • Online kennistoets, incl. ontwikkeladvies t.w.v. € 796
  • Gratis online integriteitstoets, incl. eindtoets en registratie in MijnNIMA

Tot de plus-opties, welke met ledenvoordeel en op ieder gewenst moment kunnen worden bijgeboekt, behoren onder meer: extra vakblad-abonnementen, de boekenservice, deelname aan het Career Booster-mentorprogramma voor young professionals , vacatureplaatsingen en persoonsgebonden certificeringen (Senior Marketing Professional, Senior Communication Professional of Senior Digital Professional) en het passe-partout.

Een nieuwe landingspagina voor bedrijven op de NIMA website geeft geïnteresseerde organisaties een direct overzicht van de waarde, de voordelen en de opties van het nieuwe flexibele Business Membership.

Met vragen over het lidmaatschap voor bedrijven kun je terecht bij bij team Members (020-5039360) of via members@nima.nl.

Klik hier voor de algemene informatie over de verschillende NIMA Memberships.