NIMA Senior Marketing Professionals krijgen exclusieve mini-NMD op NMD24

De circa 300 SMP’s die bij NIMA staan geregistreerd krijgen de mogelijkheid om een exclusief break out-programma te volgen tijdens de aanstaande NIMA Marketing Day op 13 juni. Als Senior Marketing Professionals onder elkaar zíen de aangesloten SMP’s elkaar niet zo vaak, maar vormen wel een waardevol en bijzonder netwerk. Om die reden zoeken ze elkaar op tijdens NIMA Marketing Day ’24 met een exclusieve break out-sessie die bezocht kan worden door SMP’s. Uiteraard zónder dat dat ten koste gaat van de overige NMD-experience.

Rond de lunch hebben de seniors een soort ‘SMP mini NMD’, met een bijzondere ‘senior gast’, een lunchmoment en een spraakmakend – licht hilarisch – programmaonderdeel, waarin de aanwezigen  gaan afrekenen met ‘de eeuwige irritaties in het marketingvak’. Senior Marketeers die willen aansluiten bij de break out doen er vooral goed aan ervoor te zorgen dat ze de NMD 24 niet missen. NIMA Senior Marketing Professionals-bestuurder Arjan Rattink: ‘Registreer dus snel als je dat nog niet hebt gedaan. We beloven je een relaxte setting, uitstekende catering, maar ook marketingspektakel.’

Let op: De bijeenkomst vindt plaats op het terrein van DeFabrique, je mist geen reguliere onderdelen van het programma. Opgeven voor deze exclusieve SMP-bijeenkomst kan hier.

Meer over de persoonsgebonden titel Senior Marketing Professional (SMP) lees je hier