NIMA sluit partnership met OnlineSeminar

   

  NIMA gaat actief aan de slag met webinars en heeft daarom een samenwerkingsovereenkomst gesloten met OnlineSeminar. Met dit partnership ontstaat er een unieke samenwerking om aan de toenemende online informatiebehoeften van marketing-, sales- en communicatieprofessionals te voldoen.

   

  “OnlineSeminar is een uiterst professionele en kwalitatief hoogwaardige partij. De samenwerking sluit volledig aan bij de NIMA ambitie. Het doel is om marketing-, sales- en communicatieprofessionals te ondersteunen om het maximale uit hun carrière te halen.”

   

  “Wij zien een toenemende behoefte om online en interactief kennis te vergaren over actuele onderwerpen binnen het vakgebied. Webinars zijn een uitstekende mogelijkheid om aan deze wens te voldoen. Daarnaast zien wij een sterke behoefte bij onze examenkandidaten om interactief hun kennis te testen en daarover adviezen te krijgen.”, aldus Martin Huisman, Voorzitter NIMA.

   

  In augustus krijgt deze samenwerking voor het eerst concreet vormen en zullen de eerste webinars te volgen zijn via Freelunch. Vanaf september lanceert NIMA met ‘Webinar Wednesday’ online seminars met top experts.

   

  Sjors van den Camp, sales- en marketingmanager bij OnlineSeminar hierover. “Wij zijn ervan overtuigd dat deze webinars een bijdrage bieden aan de kennisverrijking van de NIMA Members. Zij kunnen hier direct van gaan profiteren!”

   

  Over NIMA

  NIMA is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. We ondersteunen professionals gedurende hun carrière met kennis, contactmomenten en inspiratie en geven middels examens en certificering duiding aan kennisniveaus en werkervaring. We stellen ons ten doel om iedere professional via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn/haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak te bewerkstelligen. Je carrière maak je samen met NIMA!

   

  Over OnlineSeminar

  OnlineSeminar is de marktleider en expert in full service webinars in Nederland. OnlineSeminar biedt interactieve, innovatieve en state-of-the-art online communicatie door toepassing van webinars.