NIMA 010: Marketing-classes in Maasstad lopen vol

Sinds NIMA een deel van zijn portfolio masterclasses, workshops en trainingen aanbiedt in Rotterdam, is daar een aanzienlijk aantal inschrijvingen binnengekomen. De classes B2B, Customer Journey en Digital Marketing zitten bijna vol. Waar verreweg de meeste classes voor marcom-professionals uitsluitend te volgen waren op het Amsterdams hoofdkwartier van NIMA, kan dat sinds dit najaar ook op de Coolsingel. Naast courses in de Tribes-vestiging aldaar zal een aantal NIMA-classes in een later stadium ook worden aangeboden op de nieuw te openen locatie Tribes Blaak.

Sinds dit najaar zijn acht veelgevolgde trainingen geprogrammeerd voor de professionals voor wie Rotterdam fysiek of mentaal dichterbij is dan de hoofdstad. De Rotterdamse ‘hub’ wordt niet alleen opgezet om het grote aantal NIMA Members rond 010 te bedienen. Ook voor marketeers in Brabant, Zeeland en de Haagse Regio is de zuidkant van de Randstad beter bereikbaar.

De negen één- tot vijfdaagse trainingen en workshops die NIMA dit najaar aanbiedt in Rotterdam zijn Overtuigingskracht, Personal Branding, Customer Journey, Pricing, Karaktervol Positioneren, Neuromarketing, B2B Extreme Klantgerichtheid en de Mastercourse Digital Marketing. In alle gevallen zijn deze zowel door members als niet-members te volgen. De classes in Rotterdam worden verzorgd door dezelfde docenten die op overige NIMA-locaties voor de groep staan.

Een actueel overzicht van het ‘Rotterdam-programma’ vind je hier.