NIMA zoekt: examencommissielid NIMA Sales

NIMA is op zoek naar een commissielid voor de examens NIMA Sales. Ben jij een salesprofessional en heb je affiniteit met toetsing en kennisoverdracht? Dan komen wij graag met jou in contact.

NIMA ontwikkelt examens voor de vakgebieden Marketing, Sales, Communicatie en Digital. Voor elk vakgebied heeft NIMA een domeincommissie waarbij voor elk niveau (Basiskennis, A, B en C) een professional is aangesloten. De domeincommissie is verantwoordelijk voor het opstellen van de exameneisen (leerdoelen), de literatuurlijst (bronmateriaal) en het in samenwerking met een auteur valideren van de inhoud van de NIMA Sales examens. Exameneisen worden om de drie jaar geactualiseerd en er worden per jaar een aantal examens gevalideerd voordat deze worden opgenomen in het digitale toetssysteem van NIMA. Alle schriftelijke examens worden digitaal afgenomen bij examencentra verdeeld over het land en inmiddels worden ook alle mondelinge examens online aangeboden. Een commissielid ontvangt een vergoeding per opdracht (afgeleverd product of verzoek vanuit NIMA).

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in de functie van commissielid ontvangen we graag je cvof LinkedIn-profiel. Stuur een e-mail naar Baukje Hilarides (b.hilarides(at)nima.nl).