NIMA zoekt professionals met uitgesproken mening over online marketing (brainstorm-sessie)

NIMA is op zoek naar professionals uit de brede marketingpraktijk om hun mening te geven over de vraag over welke vaardigheden online marketeers moeten beschikken als zij de arbeidsmarkt opgaan.

Aanstaande vrijdag 12 april 2019 organiseren het House of Digital (samenwerking van ROC’s in en rondom Amsterdam), NIMA en Places to Learn, een bijeenkomst over de verondersteld benodigde vaardigheden van een marketingmedewerker of online marketeer. Op deze bijeenkomst zullen professionals uit het bedrijfsleven en marketingdocenten aanwezig zijn.

Tijdens de middag zal de invulling worden besproken van de blended learning-module voor het keuzedeel NIMA A Online Marketing; aan welke kennis en vaardigheden heeft het bedrijfsleven behoefte? Wat verwacht het bedrijfsleven van een beginnende (online) marketeer? Marketeers met een uitgesproken mening over de vaardigheden van een marketeer zijn van harte welkom om hieraan deel te nemen. Het programma start om 14:30 uur en eindigt om 16:300 uur en vindt plaats bij het ROC Amstelland college (Maalderij 37, 1185 ZC Amstelveen).

Interesse? Stuur een email naar Baukje Hilarides (b.hilarides(at)nima.nl).