NIMA4Charity zoekt helpende handen op NIMA Marketing Day

NIMA4CHARITY is een nieuw initiatief, waarmee een aantal NIMA Members zijn of haar kennis en vaardigheden wil inzetten voor een betere wereld. Op de NIMA Marketing Day organiseren de bedenkers een wedstrijd voor het goede doel en zoeken daarom 16 enthousiaste marketeers/communicatieprofessionals die het leuk vinden om tijdens de NIMA Marketing Day niet alleen kennis te komen hálen maar ook om te delen en zich in te zetten voor een betekenisvol doel.  De uitdaging wordt aangegaan op 20 juni van 14:00 tot 16:30 uur.

Wil jij je marketing brains inzetten voor een goed doel en samen met andere marketeers het beste idee pitchen voor een deskundige jury? Meld je dan nu aan voor NIMA4CHARITY!

Wat ga je doen?
Met een team van 4 marketeers ga je je buigen over een actuele uitdaging van het goede doel. Uiteraard krijg je eerst een inhoudelijke briefing en word je tijdens de brainstorm begeleid. Tussendoor krijg je één keer de kans om je ideeën te toetsen. Vervolgens gaan jullie je idee pitchen voor de jury. Om 17:00 uur wordt het winnende idee bekend gemaakt tijdens het plenaire programma van de NIMA Marketing Day.  In totaal strijden maximaal vier teams tegen elkaar om het beste idee.

Wat zijn de goede doelen en waar ligt hun uitdaging?

RighttoPlay
‘Hoe kan Right To Play het idee ‘Spelen (hier) voor Spelen (daar) doorvertalen naar relevante concepten voor bedrijven en de particuliere doelgroepen zoals sportfans en ouders met kinderen, zodat inkomsten stijgen en tegelijkertijd het universele belang van spelen onder de aandacht wordt gebracht via het merk Right To Play.

Vrienden van Abrona
Hoe betrekken we familie, bekenden en geïnteresseerden op een eigentijdse manier bij het werk van de Vrienden van Abrona? Abrona is een zorggroep gericht op mensen met een verstandelijke beperking, met een 15-tal locaties gesitueerd rond Utrecht. De stichting Vrienden van Abrona zet zich met hart en ziel in om de wensen, verlangens en doelen van cliënten van Abrona te verwezenlijken.

Wie of wat zoeken we?
16 enthousiaste marketeers/communicatieprofessionals die het leuk vinden om tijdens de NIMA Marketing Day niet alleen kennis te komen halen maar ook om te delen en zich in te zetten voor een betekenisvol doel. NIMA4CHARITY richt zich tot NIMA Members die zelf of via hun organisatie (Business Members) zijn aangesloten bij NIMA, beroepsvereniging voor professionals in Marketing, Communicatie en Sales.

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan via Elisabeth.kuipers-bakker(at)ing.com