Ongebruikt educatiebudget Business Members nog anderhalve maand te verzilveren

Een aantal NIMA Business members heeft nog wat ongebruikt ‘2017-educatiebudget’. Bedrijfsleden, de organisaties die lid zijn van NIMA, kortom Business Members ontvangen jaarlijks een gereserveerd bedrag waarvoor tegen een scherp tarief mag worden deelgenomen aan masterclasses, workshops, mastercourses en vaardigheidstrainingen die NIMA voor zijn achterban organiseert. Ongeacht niveau, beroepsmatige interesse of ambitie, zit daar altijd een event of class bij, die aansluit bij de behoefte aan marketingkennis en vaardigheden. Per jaar worden er ruim 120 van dat soort bijeenkomsten georganiseerd.

Op dit moment maken organisaties volop plannen voor het nieuwe jaar en staan veel jaarlijkse evaluatiegesprekken gepland. Het gesprek waarin onvermijdelijk de wensen en behoeften op gebied van persoonlijke ontwikkeling aan bod komen. Dus werkgevers, be prepared! Het NIMA Programma 2017-2018 biedt voldoende mogelijkheden om jouw team up-to-date te houden, zowel marketinginhoudelijk als op gebied van vaardigheden. Én, als Business Member wordt het potje met Educatiebudget per 1 januari weer helemaal gevuld.

Voor vragen over de inhoud van de classes en events kunnen Business Members uiteraard contact opnemen met Team BM. Er bestaat ook een speciale regeling* om extra educatiebudget tegen gereduceerd tarief in te kopen. Zo kopen Business members voor € 500 maar liefst € 750 educatiebudget in en voor € 1.000 ontvangen ze zelfs € 1.500 budget.

*Deze aanbieding geldt tot 31-12-2017

Het complete NIMA Programma vind je terug via de button Classes & Events op de NIMA-website of via deze link.