Op dinsdagmiddag 19 mei organiseert NIMA in samenwerking met MOA een digitale Education Sessie over ‘Human Data, veel meer dan marktonderzoek’. Vanwege de beperkingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen wordt aan deelnemers een digitale sessie aangeboden met een kort programma. Tijdens deze online versie van de ‘NIMA Education Day’ spreekt Willem Peter de Ridder over de onvermijdelijke impact van kunstmatige intelligentie.  Bart Zoet bespreekt het belang van data; voorbeelden vanuit de bankenwereld.

NIMA organiseert de Education Days speciaal voor zijn docentleden en NIMA Qualified Lecturers. Voor hen en NIMA Gold Education Members is deelname dan ook gratis. Vanzelfsprekend zal ruimte worden gemaakt voor de nodige interactie tussen deelnemers, host en sprekers. Dr. Willem Peter de Ridder is postacademisch docent en strategieconsultant. Als directeur van Futures Studies ondersteunt hij organisaties bij het verkennen van de toekomst en het formuleren van een toekomstbestendige strategie. In 2016 verscheen zijn boek ‘Digital by Default’ over strategisch management in de digitale transformatie. Eerder dit jaar verscheen ‘Winnen met kunstmatige intelligentie’.

Bart Zoet zich structureert en modelleert databronnen en structureren zodat dit informatieproducten oplevert voor eindgebruikers. Daarbij worden business-componenten voor het achterhalen van klantbehoeftes gecombineerd met IT-componenten voor het daadwerkelijk ontwikkelen en modelleren van databronnen.

Via onderstaande link kunnen NIMA NQL’s en Gold Education Members zich gratis aanmelden. Wil je meer weten over dit programma vakdocenten in marketing, communicatie en/of sales, mail dan gerust naar examens@nima.nl

Ja, ik meld mij aan voor de online Education Sessie!