Ook Neurensics en auteur Stephan van Slooten op programma NIMA Marketing Day

Leslie Hoogeveen en Don van Arem van Knab hebben om goede redenen moeten afzien van hun aangekondigde presentatie op de NIMA Marketing Day. In hun plaats zullen de neuromarketeers van Neurensics een presentatie verzorgen in de Track The Customer. Voorwaar een mooi en beetje onverwacht gastoptreden van NIMA hofleverancier voor insights over de brains achter de marketingbeauty. Sinds zijn allereerste dag in de reclame, is communicatiestrateeg Martin de Munnik geïnteresseerd in de werking van marketing in de hersenen.
Samen met de cognitief neurowetenschapper Professor doctor Victor Lamme, is De Munnik oprichter en partner in Neurensics. In vier jaar tijd hebben Lamme en De Munnik de impact van meer dan 1.000 marketingstimuli in het brein bestudeerd door met meer dan 25.000 hersenscans letterlijk in het consumentenbrein te kijken. Dat levert een spectaculair inzicht op in het onbewuste handelen van de consument.

Ronde 1, Zaal 21 Jutekelder 10.30-11.10

Stephan van Slooten
En er komt nog een échte topspreker bij. Het duurde even voor het programma van de Academy Track (Zaal 26 Douchelokaal – geen grap) zich vulde, maar inmiddels staat er een ijzersterke line up met klinkende namen als auteur en onderzoeker Suzanne de Bakker (onder meer Science for Business), Vincent Roders van Schaal +, Boukje Taphoorn van Google en Karel Jan Alsem. En daar komt nóg een klinkende naam bij want ook Stephan van Slooten (auteur Customer Journey, verwacht in 2018 bij Noordhoff) geeft acte de presence. Stephan van Slooten is marketeer pur sang. Met meer dan 16 jaar ervaring binnen vooral de financiële dienstverlening is hij thuis in de verschillende facetten van (direct) marketing, klantbeleving, innovatie en communicatie. Van Slooten is sinds 2008 partner bij Altuïtion. Hiervoor was hij als manager marketing en communicatie onder meer verantwoordelijk voor het merk Centraal Beheer, Achmea en de ‘Even Apeldoorn bellen’-campagne. Hij zal in zijn presentatie Customer Experience@The Next Level – over de rol van merk-waardige klantreizen onder meer ingaan op de relevantie van customer journey, óók als vakgebied binnen het onderwijs.

Ronde 5, Zaal 26 Douchelokaal 15.00-15.40

Compleet de draad kwijt en keuzestress? Mooi zo. Komt goed 🙂 Klik hier voor het hele programma in een handig printbaar PDF-je zónder dus deze twee bovenstaande top-acts. Die er zelf even bijkrabbelen.

NIMA Marketing Day