Oproep: zoek jij nog een stagiair(e)?

Ben of ken jij iemand die een stageplek heeft voor een Oekraïense student?

Sinds de oorlog is uitgebroken in Oekraïne, en er steeds meer mensen op de vlucht gaan, slaat NIMA de handen ineen met buitenlandpartner ETCN. NIMA werkt al bijna 20 jaar samen met ETCN voor de NIMA Opleidingen in Centraal en Oost-Europa. Ook in Oekraïne werden jaarlijks tientallen mensen opgeleid voor het NIMA A en B Diploma. NIMA heeft samen met ETCN een crowdfundingactie opgezet om de gevluchte Oekraïeners een gratis NIMA Opleiding aan te bieden. Hiermee zijn ze beter voorbereid op hun toekomst. Het diploma helpt hen om straks weer de Oekraïne op te bouwen of in Europa aan de slag te gaan.

Inmiddels is er een groep van ongeveer 20, blije en zeer gemotiveerde, studenten bezig met hun NIMA Online Marketing A opleiding. Voor het A2 examen moeten de kandidaten een opdracht uitvoeren bij een organisatie.

Het betreft een opdracht die betrekking op optimalisatie van de online marketingactiviteiten met behulp van analytics. De kandidaat werkt in een verslag twee samenhangende opdrachten uit die de basis vormen voor module A2 van het examen NIMA Online Marketing. De twee opdrachten zijn de verplichte opdracht en de keuze-opdracht. De opdrachten worden gekozen uit onderstaande lijst met mogelijkheden:

Keuze-opdrachten (de kandidaat werkt één keuze-opdracht uit) en kan kiezen uit:

– Zoekmachinemarketing

– Online advertising

– Social media marketing

– E-mailmarketing

– Online CRM

– Contentmarketing

Een paar van deze studenten zijn nog op zoek naar een stageplaats. Draag jij jouw steentje bij?

Voor aanmelding of meer informatie kun je een mailtje sturen naar Jacco Stolker, jacco.stolker@gmail.com

Er zijn op dit moment 10 kandidaten die nog een opdracht zoeken, dus rondvragen wordt zeer gewaardeerd!