Past de post-master Marketing Leadership bij jou?

  In samenwerking met de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft NIMA een nieuwe opleiding ontwikkeld: de post-master Marketing Leadership. Het is een opleiding op het hoogste niveau, die een stevige brug slaat tussen kennis uit de marketingwetenschap en ervaringen uit de praktijk.

  Het adviesgesprek geeft je het antwoord

  Naast het feit dat de post-master Marketing Leadership een nieuwe opleiding is, hebben we ook iets anders nieuws in het leven geroepen: het leerwensen adviesgesprek. Dit gesprek dient om te onderzoeken wat jouw leerwensen en ambities zijn. Daarmee weet je dan ook direct of deze opleiding goed aansluit op jouw wensen en behoeften of niet. Het gesprek wordt gevoerd met een van de adviseurs van de Erasmus Universiteit via Zoom en duurt ongeveer 45 minuten. Je kunt een leerwensen adviesgesprek kosteloos en vrijblijvend inplannen via deze link.

  De opleiding

  Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een opleiding over marketingleiderschap. Deze opleiding van achttien maanden is dan ook bedoeld voor ervaren marketeers (minimaal vijf jaar werkervaring in het vakgebied marketing) met ambitie. De ambitie voor een functie in de top, waarbij je teams die alle marketingdisciplines beslaan aanstuurt. Denk aan (digitale) strategie, merkmanagement, innovatie, communicatie (on- en offline) en meer.

  De opleiding brengt je kortweg het volgende:

  • Een parttime opleiding van achttien maanden, met het beste van twee werelden: wetenschappelijke theorie én best practices uit de praktijk.
  • Inspirerende docenten van de Erasmus Universiteit én zeer ervaren marketeers werkzaam bij toonaangevende bedrijven 
  • Bedrijfsbrede opleiding met ruime aandacht voor onderwerpen als business model innovation, finance en leiderschap 
  • Actuele vakinhoudelijke kennis én effectieve leiderschapsvaardigheden ter voorbereiding op een uitdagende rol op C-level 
  • Getuigschrift namens de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) 
  • Gedurende de hele opleiding heb je een mentor uit de praktijk (bijvoorbeeld één van de NIMA Register Marketeers) om mee te sparren en te bevragen als je het geleerde in de praktijk brengt 
  • Zakelijk netwerk op relevante wijze uitbreiden.

  Nieuwsgierig of deze opleiding bij je past?

  Voor alle informatie over deze nieuwe opleiding verwijzen we je naar de website van de Erasmus Universiteit. Uiteraard kun je ook direct de brochure downloaden of gebruik maken van het leerwensen adviesgesprek.