Senior Marketing Professionals ON TOUR

NIMA heeft inmiddels ruim 260 Senior Marketing Professionals gecertificeerd en werkt aan verdere uitbreiding in herkenbaarheid en waardering door de markt van deze titel. Want met het SMP-stempel in jouw Commercieel Paspoort onderscheid je jezelf van de rest.

Waarom een titel? Als marketeer ben je nooit uitgeleerd. Het vak is continu aan verandering onderhevig en van marketeers wordt verwacht dat zij meegaan met deze ontwikkelingen. Met een titel achter je naam, maak je zichtbaar dat jij die hooggekwalificeerde marketeer bent die beschikt over de benodigde kwaliteit en up-to-date vakkennis. Die houd je namelijk bij middels Permanente Educatie.

Om het netwerk van SMP’ers te versterken, starten we op 21 juni met SMP ON TOUR. Een halfjaarlijks terugkerend event voor en door SMP’ers, op een locatie van één van de SMP’ers, die de groep meeneemt in wat hem of haar in het marketingbestaan bezighoudt. Vanzelfsprekend is er alle ruimte om elkaar te leren kennen; juist het halen én brengen van kennis en ervaring krijgt een centrale plaats tijdens SMP ON TOUR. Inmiddels hebben al 50 SMP’ers zich aangemeld voor het event. Ben je SMP’er en heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan nog snel.

Overweeg je ook om je te laten certificeren? Mail vrijblijvend je cv naar de projectmanager Persoonscertificering members@nima.nl.