Wél ingeschreven, maar verhinderd? Geef je NMD-kaart terug! (last call)

Nog maar één maand tot de NIMA Marketing Day, op 20 juni in Utrecht. NIMA Members die zich wél hebben ingeschreven, maar toch zijn verhinderd, worden dringend opgeroepen hun gratis kaart terug te geven. Dat kan nog tot uiterlijk woensdag 22 mei. Ná die datum kan alleen nog worden geruild met een andere NIMA Member.

Ben je wél van plan te komen en heb je je nog niet aangemeld, dan kan dat via de site van NIMA Marketing Day. Dit geldt zowel voor NIMA members die zich kosteloos willen registreren als bezoekers die een entreebewijs willen aanschaffen.

Omdat het aantal mensen dat NMD kán ontvangen niet onbegrensd is, heeft NIMA 1000 toegangsbewijzen voor zijn Members (Business Members en Personal Members) gereserveerd. Die kaarten zijn gratis voor Members, maar niet kosteloos voor NIMA want er wordt immers catering, faciliteiten en ondersteunend personeel ingekocht op deze 1000 aanwezigen. Vanzelfsprekend streven we ernaar zoveel mogelijk NIMA Members te laten deelnemen aan NMD. Alle geregistreerde NIMA Members hebben deze week een e-mail ontvangen met het verzoek om kaarten terug te geven, als de houder er bij nader geen gebruik van maakt. Om die reden hanteert NIMA een strikt ‘no-show’-beleid, die bij registratie ook wordt vermeld:

– Tot 22 mei – een maand voor het evenement – kunnen kaarten zonder meer worden teruggegeven via a.westerink (at) bbp.nl
– Ná die datum kan worden geruild met een andere NIMA Member. In deze gevallen wordt je verzocht om contact op te nemen met events (at) nima.nl

Let op: Wie zich wél aanmeldt via zijn of haar NIMA Membership, niet afmeldt en vervolgens toch niet deelneemt aan NMD, ontvangt een factuur voor de no-show van 50 euro.