Welke rol heeft marketing bij uitdagingen in deze tijd?

    Een aantal weken geleden vroegen we je hulp bij een onderzoek dat wordt verricht door marketeers Bas Bisschops en Bjorn Niels naar de noodzakelijke marketingtransformaties bij de grotere organisaties.

    De eerste resultaten wijzen uit dat de rol van de marketingfunctie bij dit type organisaties de afgelopen jaren in veel gevallen minder sterk is geworden. Hoe kunnen marketeers helpen om de strategische uitdagingen van grote bestaande organisaties het hoofd te bieden? Om daar een goed antwoord op te krijgen is de input van marketeers nodig. Bas en Bjorn vragen zich af hoe organisaties beter in kunnen spelen op veranderende klantbehoeften en maatschappelijke veranderingen. Hoe blijft hun merk relevant voor de klant in een veranderende wereld? En hoe organiseer je je marketingfunctie om dat te realiseren? Ze zijn benieuwd naar jouw mening over de noodzakelijke veranderingen, de uitdagingen en naar jouw voorbeelden van succesvolle marketingtransformaties

    Deelname aan het onderzoek neemt maximaal 10 minuten in beslag en wanneer je deelneemt aan het onderzoek ontvang je als eerste een uitnodiging voor de NIMA webinar waarin Bas en Bjorn later dit jaar hun uitkomsten en bevindingen delen. 

    Doe mee aan het onderzoek bekende merken in een veranderende wereld