Winnaar VEDIS Retail Scriptieprijs 2017 Myrthe Montijn (TU Delft)

Academische vernieuwing, relevantie en de kwaliteit van de toepassing van ‘design thinking’ goed voor de VEDIS Retail Scriptieprijs.

Myrthe Montijn is de winnaar van de VEDIS Retail Scriptieprijs 2017. De student TUDelft kreeg de waardering voor haar scriptie ‘Data-driven design for emotional engagement, designing a digital interaction for Nike Store’. Myrthe ontving de prijs met het daar aan verbonden bedrag van drieduizend euro tijdens Retailpoort 2017 in Den Haag.

Een vakjury (waaronder Ruud Verschuur RM managing director van Next Level Retail & Trade Strategy) selecteerde Myrthe Montijn als winnaar van de VEDIS Retail Scriptieprijs 2017. Doorslaggevend was de combinatie van academische vernieuwing, relevantie en de kwaliteit van de toepassing van design thinking. De jury oordeelde dat de door Myrthe ontwikkelde benadering, een waardevolle bijdrage kan leveren aan de dagelijkse retailpraktijk. Myrthe heeft met veel succes een zeer relevant probleem geadresseerd en door een combinatie van onderzoek en ontwikkeling een bijdrage geleverd aan innovatie in de Nederlandse retail.

Lees verder bij Vedis