Business netwerk - NIMA

Business netwerk

Als je het belangrijk vindt om de kennis en vaardigheden op het gebied van marketing, communicatie en/of sales binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members.Ā Het netwerk biedt de gelegenheid om in contact te treden met vergelijkbare organisaties in andere branchesĀ en geeft jou als bedrijf en werkgever volop exposure-mogelijkheden, maar belangrijker: je kiest voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, alsĀ marketingteam ĆØn als organisatie van profiteert.

NIMA biedt organisaties verschillende mogelijkheden om als bedrijf NIMA Business Member te worden en hanteert daarbijĀ verschillende vormen en niveauā€™s van verdieping en verbreding. De indeling is gebaseerd op de aard en omvangĀ van het bedrijf, maar biedt ookĀ ruimte om in te spelen op specifieke wensen en ambities.Ā Samen met jou als marketingverantwoordelijke bepalen we ā€“ het NIMA Team ā€“ welk soort membershipĀ voor jouw organisatie het meeste rendement oplevert en op welke manier NIMA je hetĀ beste kan bijstaan om het maximale uit je eigen commerciĆ«le functie en/of je afdeling te halen. Bel ons gerust (020 503 93 60) en bedenk: NIMA is een beroepsvereniging, geen bedrijf. Ons doel is jouw succes. We denken graag hardop met je mee.Ā Vanuit het hart van de marketing, communicatie en sales helpen we je graag om je kennis, vaardigheden en netwerk ā€˜up to standardā€™ of ver daarboven te krijgen.

Dit doen wij onder andere door het organiseren van Classes & Events. Kijk onderstaande filmpje van de NIMA Young Marketing Class over Neuromarketing.

Ook organiseren wij bijeenkomsten om kennis te maken en te delen, bijvoorbeeld bij de SMP on Tour voor alle Senior Marketing Professionals (SMP).

Bedrijven en overige organisaties worden bij het bepalen van hun lidmaatschapsvorm meestal ingedeeld naar omvang, maar dat is uiteraard afhankelijk van de omvang van marketingactiviteiten die plaatsvinden en de specifieke behoefte aan actuele marketingkennis:

NIMA Top Marketing Club
Toonaangevende marketingbedrijven van Nederland zijn lid van de NIMA Top Marketing Club (TMC). NIMA ondersteunt deze bedrijven bij de ontwikkeling van marketingkennis, het opdoen van inspiratie en faciliteert hetĀ kennisnetwerk dat de TMC Members hebben opgebouwd. Kijk onderstaande filmpje voor een indruk vanĀ de inspiratie sessie met Byron Sharp.

Onderstaande filmpje geeft een indruk van de Top Marketing Tour georganiseerd bij Nuon op lokatie.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X