NIMA Career Booster

Je persoonlijke ontwikkeling een boost geven? Vakinhoudelijk groeien? Iedereen wil het, maar veel jonge en ambitieuze marketeers vinden het nogal een uitdaging om hiermee écht doelgericht aan de slag te gaan. NIMA maakt het je makkelijk. Voor jou als jonge marketingprofessional biedt NIMA een uitstekend coachingsprogramma: de NIMA Career Booster.

Wat houdt het in?
Groeien doe je bij NIMA niet alleen. NIMA is een beroepsvereniging die professionals in verschillende stadia van hun loopbaan met elkaar in contact brengen. Het NIMA Career Booster Programma is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma waarbij je voor een periode van twee jaar intensieve begeleiding krijgt van en kunt sparren met een persoonlijke, zeer ervaren marketingmentor uit het uitgebreide NIMA Netwerk. Op deze manier heb je dan altijd de beschikking over een onafhankelijk én vertrouwelijk klankbord waar je terecht kunt met al je marketing- en loopbaanvragen.

Top Marketing Tours & Meet-ups
Naast 1-op-1 sessies met een mentor, kom je regelmatig met vakgenoten in aanraking en kun je kennis en ervaring opdoen door een kijkje te nemen in andermans ‘marketingkeuken’ tijdens Top Marketing Tours en de wat informelere meet-ups. De eerstvolgende Top Marketing Tour is op 1 februari 2018 bij Vodafone Ziggo.

De overige tours en meet-ups die in 2018 worden georganiseerd, worden hier binnenkort gepubliceerd.

Jaarlijks Career Booster Event
Eén keer per jaar komen alle mentoren en mentees bijeen tijdens het Career Booster Event. Lees hier terug hoe openhartig o.a. Patrick Kuijsters, Director Marketing & Online van de Volksbank tijdens het Career Booster Event op 6 april 2017 vertelde welke afslagen hij gedurende zijn loopbaan heeft gemaakt en hoe hij kwam waar hij zit.

Publiciteit
Iedere maand geven we deelnemers aan het Career Booster programma de mogelijkheid om zich via een column ‘ The Y’ voor te stellen in Tijdschrift voor Marketing.  Lees hier de bijdragen van 2017.

Wat krijg je?

  • Een persoonlijke marketingmentor, aan jou gekoppeld op basis van een gedegen intake procedure. Jouw mentor is altijd bereikbaar voor uitdagingen die jij in je werk tegen komt.
  • Minimaal vier keer per jaar een 1-op-1 meeting met je mentor om uitgebreid op bepaalde thema’s in te gaan.
  • Gratis deelname aan alle Top Marketing Tours (4 x per jaar) georganiseerd door NIMA Young Professionals.
  • Gratis deelname aan de meet-ups (4 x per jaar) georganiseerd door NIMA Young Professionals.
  • Een jaarlijks Career Booster Event, een kennis- & netwerkbijeenkomst waar je andere mentees en mentoren uit het Career Booster Programma ontmoet en natuurlijk kennis en ervaringen uitwisselt.

Wat is de investering?
Het Career Booster Programma is exclusief voor NIMA Members (vanaf Personal Membership Gold en Business Members) en de investering bedraagt slechts € 495 per jaar.

Meer weten?
Neem dan contact op met Renata van der Teems via r.vanderteems@nima.nl of 020 – 5039358.

Wil jij jezelf ook een boost geven? Meld je dan vandaag nog aan!

Martine_Boekestein
De NIMA Career Booster is voor mij de volgende stap in mijn carrière. Ik heb een goede basis gelegd na mijn studie en mijn eerste jaren als marketing specialist, en ben nu klaar om me zowel persoonlijk als inhoudelijk verder te ontwikkelen in het marketingvak. Het was voor mij een logische keuze om voor de NIMA Career Booster te kiezen, omdat NIMA het meest gerenommeerde marketinginstituut in Nederland is en vele mooie (marketing)bedrijven zijn aangesloten, waardoor je veel nieuwe mensen uit het vak leert kennen en van hen kan leren. Door de gesprekken met mijn mentor en de deelname aan de Top Marketing Tours samen met de andere deelnemers, deel ik ervaringen en doe ik nieuwe ervaringen op. Met die kennis en ervaring, hoop ik over twee jaar klaar te zijn om als Brand Manager of Marketing Manager aan de slag te gaan. Ik kijk er naar uit!   | Martine Boekestein, Specialist Marketing Communication bij Rijk Zwaan |

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X