NIMA en het coronavirus/COVID-19 - NIMA

NIMA en het coronavirus/COVID-19

23 maart 2020
-

coronaNIMA volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM die gelden voor de periode tot en met 1 juni 2020. Dat betekent ook dat Team NIMA deels vanuit huis werkt en deels vanuit het NIMA-hoofdkwartier in Amsterdam Zuidoost. Wij blijven natuurlijk wel bereikbaar. Kijk voor contactgegevens op nima.nl/contact. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08:30-17:00 uur
Voor de meest dringende vragen, met name over onze classes, events en examens, hebben we een korte FAQ opgesteld. Ook gaan we kort in op de Dutch Marketing Awards en NIMA Marketing Day.

Q: Gaan de geplande NIMA-kennisbijeenkomsten, zoals community events en classes na 1 juni door?
A: Voorlopig gaan de bijeenkomsten die gepland staan na 1 juni door, maar we houden ons vanzelfsprekend aan richtlijnen zoals die worden gedeeld door het RIVM. Deelnemers aan events worden van eventuele wijzigingen persoonlijk op de hoogte gesteld.

Q: Gaan NIMA Examens door?
Ja. Schriftelijke NIMA Examens kunnen vanaf 30 maart thuis (digitaal) worden afgenomen; mondelinge examens worden via Microsoft Teams afgenomen.

Q: Gaan de lessen van opleiders tot NIMA Basis, A, B of C door?
A: De lessen gaan digitaal door. De eerste lessen zijn al gegeven, waarbij de deelnemers snel gewend waren aan het lesgeven op afstand.

Q: Krijg ik mijn geld terug wanneer ik me heb aangemeld voor een NIMA-bijeenkomst die verplaatst wordt?
A: De bijeenkomsten zijn verplaatst naar een ander tijdstip, waarvan deelnemers op de hoogte zijn gebracht of worden gebracht. De bijeenkomst gaat dus door, maar op een andere datum. Mocht deze datum niet schikken, dan kun je daarover bij voorkeur per mail contact opnemen met events@nima.nl.

Q: Hoe worden de Dutch Marketing Awards uitgereikt?
A: Er is een idee uitgewerkt, ter vervanging van het evenement in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam, om de uitreiking middels een drie kwartier durend webinar te organiseren. Een leuke inspirerende en entertainende webinar met interviews, filmpjes van de winnaars en jury, etc. Via nima.nl word je op de hoogte gehouden van de award-uitreiking. Deelnemers, genomineerden, juryleden ontvangen hierover persoonlijk bericht.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X