Wil jij een NIMA Diploma halen? Bekijk hier alle NIMA Examens

NIMA Examens

Met een NIMA Diploma ben je meer waard! Het is een hooggewaardeerd diploma in organisaties waarin Marketing, Communicatie, Sales en/of Onderzoek een prominente rol spelen. Op de niveaus Basis, A, B en C bieden we (toekomstige) professionals de kans om hun talent te ontwikkelen. Managers stellen NIMA-gediplomeerden aan voor het niveau van hun commerciële inzicht, kennis en vaardigheden.

Wil je weten welk NIMA Diploma het best bij jou past?

Carrière

Veel grote bedrijven en werving- & selectiebureaus vragen in hun vacatures voor commerciële functies specifiek om het NIMA Diploma. Het NIMA Diploma opent deuren om jouw carrièrepad te bewandelen.

Groei

Het biedt naast de perspectieven voor een nieuwe baan, ook kansen voor groei en ontwikkeling binnen je huidige organisatie. Met een NIMA Diploma toon je jouw kennisniveau en vaardigheden aan.

Bewijs

NIMA is de enige instantie in Nederland die onafhankelijk examineert in marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. Het NIMA Diploma geeft zo een helder en onafhankelijk bewijs.

Grensverleggend

De meeste NIMA Diploma’s zijn internationaal geaccrediteerd, wat inhoudt dat aan elk diploma een European Qualification Framework (EQF) niveau is toegekend, zo weet men dat je bent opgeleid op internationaal niveau.

Overzicht diploma’s

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X