NIMA Inside – Incompany Sessies - NIMA

NIMA Inside – Incompany Sessies

Wil je een hele groep binnen jouw organisatie trainen? Kies dan voor een Incompany Sessie. Een NIMA Incompany Sessie is een flexibele, efficiënte, kostenbewuste én effectieve manier van trainen van een groep. Als beroepsvereniging voor Marketing, Communicatie en Sales beschikt NIMA over een groot en uniek netwerk van vakspecialisten, docenten, assessoren en trainers om hele teams op te leiden. Deze leergangen, cursussen, masterclasses of workshops worden in jouw organisatie op locatie verzorgd in één of meer dagdelen.

incompany training

Met ondersteuning door NIMA weet je je verzekerd van goede verankering van kennis en vaardigheden. Als exameninstituut voor marketing, communicatie en sales staat NIMA voortdurend in contact met onderwijsinstellingen, praktijk én wetenschap. Wij kénnen uw sector of industrie, weten welke specifieke terreinen in ontwikkeling zijn en welke kennis en vaardigheden nú en in de toekomst vereist zijn om ‘up to speed’ te blijven, om net die extra stap te kunnen zetten en daarmee het verschil te maken. Daarbij streeft NIMA ernaar de sessies zo laagdrempelig mogelijk te houden: soms is een dagdeel al genoeg om een leerdoel te bereiken, soms ligt de kracht in herhaling, maar in alle gevallen gaan we samen met jou voor netto resultaat.

Maatwerk
NIMA examineert én biedt een breed pakket aanvullende opleidingsmogelijkheden. Daarom kent Team NIMA vaak nét die docent die steeds goed wordt beoordeeld om zijn/haar vakkennis en didactische vaardigheden of nét die ene specialist die zich vanuit commercieel perspectief heeft verdiept in jouw werkterrein. NIMA zet niet zomaar een docent voor de Incompany-klas, maar éérst een heel team op jouw specifieke opleidingswens. Daarbij is NIMA een beroepsvereniging en exameninstituut zonder winstoogmerk, waardoor de tarieven altijd scherp en realistisch blijven. Jouw succes is ons doel.

NIMA Incompany Sessies zijn maatwerk; de inhoud én de gewenste uitkomsten zijn flexibel en kunnen desgewenst voor de organisatie op maat worden vastgesteld. Dat leidt er vaak toe dat de training relevanter en dus waardevoller wordt voor de organisatie waar de sessie plaatsvindt. Maar (ook) Incompany Sessies zijn niet vrijblijvend. De deelnemers ontvangen na afloop een certificaat als bewijs van actieve deelname. Met jouw verlanglijst in de hand voert NIMA Business Members een voorgesprek om zo goed mogelijk aan te sluiten op de leerdoelen en specifieke wensen in het team en bij het management. In sommige gevallen kan (een deel van) de kennis ook onafhankelijk achteraf worden getoetst.

Thema’s en onderwerpen waarover NIMA Incompany Sessies kan verzorgen zijn even divers als het aantal specialisaties binnen de vakgebieden marketing, communicatie & sales, maar liggen vaak in lijn met de classes & events die NIMA organiseert. In het afgelopen jaar verzorgde NIMA onder meer Incompany Sessies over:

  • Customer Journey
  • Customer Insights
  • Scrum & Agile
  • Storytelling
  • Interaction Design
  • Business model canvas
  • Content & Contentmarketing
  • Copywriting verbal identity
  • Positioneren
  • Growth Hacking & Product Development

Lees hier het artikel over de incompanytraining Customer Insights bij SNS eerder dit jaar.

 

Voor meer informatie of het vrijblijvend bespreken van de mogelijkheden kunt u contact opnemen met NIMA Business Members: members@nima.nl.

 

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X