NIMA Marketingpeil

NIMA Marketingpeil

De NIMA Marketingpeil is dé peilstok voor de marketingkennis van jouw afdeling. Krijg inzicht in het actuele NIMA-niveau van een team én de individuele professional. We meten de kennis op het gebied van onderzoek, sales, marketing, communicatie en digital. Een ideale methode om te weten waar mogelijkheden liggen om als afdeling of bedrijf via bijscholing betere marketingresultaten te boeken.

De uitkomst is nooit goed of slecht, niemand wordt hierop afgerekend. Het is een actuele status waaruit je verbeterplannen kan maken en dus de manier om verder te komen met jouw team.

De peilstok voor marketingteams

De NIMA Marketingpeil is af te nemen voor een team van twee personen of meer. Het tarief is afhankelijk van de grootte van het team. Voor een team tussen de twee en tien personen bedraagt het tarief 5.000 euro. Is het team groter dan tien personen dan rekenen we per staffel van vijf personen 2.500 euro extra. Dus voor een team van 20 personen kom je uit op 10.000 euro. Is het team groter dan 30 personen dan kom je uit op een tarief van 15.000 euro voor 30 mensen en 350 euro voor iedere collega die daar extra bij komt.

Wil je alleen jouw eigen niveau of dat van één collega toetsten? Dat is mogelijk met de NIMA kennistoets.

Vraag de NIMA Marketingpeil aan in de MijnNIMA-omgeving.

marketingpeil

Meer plus-opties

Wil je nog meer voordeel uit je NIMA Business Membership halen? Vul het aan naar keuze met de volgende extra’s: NIMA Books, extra magazine, vacatureplaatsing, NIMA Kennistoets, extra titel SMP, SCP of SDP of een Career Booster-programma.

Bekijk de voordelen