Het NIMA Netwerk
brengt je verder
NIMA Netwerk

In 1966 zijn wij opgericht door marketeers uit het bedrijfsleven, adviesbureaus en marketingwetenschap en worden sinds dat moment beschouwd als de grondlegger van het marketingdenken in Nederland.

Wij ondersteunen marketeers gedurende hun hele loopbaan in zowel hun professionele als persoonlijke ontwikkeling. Dit doen wij door onze leden met elkaar in contact te brengen en hen non-stop te inspireren. Dagelijks organiseren wij trainingen, masterclasses, workshops, examens, netwerkborrels en marketingfeestjes. Kortom, voor ons is de ontwikkeling van marketeers, marketingteams en het marketingvak dagelijks top of mind.

Lidmaatschappen

NIMA telt ruim 3500 leden voor wie wij verschillende trainingen, evenementen en netwerkborrels organiseren. Je kunt zowel persoonlijk als met het hele bedrijf lid worden. Wil jij profiteren van alles dat NIMA te bieden heeft? Sluit je dan aan.

Lees meer

Communities

NIMA stimuleert marketing-, communicatie en salesprofessionals om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Hiervoor organiseren we onder meer in samenwerking met actieve leden binnen de NIMA Communities diverse activiteiten binnen specialisaties, regio’s of voor speciale carrière groepen.

Lees meer

Marketingevents

We werken in een vakgebied dat iedere dag verandert. Om ervoor te zorgen dat je bij kunt blijven in dit mooie vak organiseert NIMA naast de community events en de classes van de NIMA Academy ook een aantal grootschalige marketingevenementen, waaronder de NIMA Marketing Day en de Dutch Marketing Awards

Lees meer
Word lid van NIMA

Word lid en geniet van alles wat NIMA te bieden heeft

NIMA biedt verschillende lidmaatschappen voor jou als professional en voor je hele team. Ontdek hier het lidmaatschap dat het beste bij je past.

Welk lidmaatschap past bij jou?

NIMA Communities

NIMA heeft binnen de beroepsvereniging verschillende groepen waar je als lid bij aan kunt sluiten. Zo kun je in contact met marketeers in jouw regio door middel van de regio communities. Daarnaast zijn er communities gebaseerd op thema’s. Op die manier kun je netwerken met professionals die ook op jouw deelgebied van het vak actief zijn. En tot slot hebben we communities die passen bij de verschillende carrièreniveaus.

Career Booster

Zet de volgende stap in je carrière

Voor jou als jonge marketingprofessional biedt NIMA een uitstekend netwerk met coachingprogramma, beter bekend als de NIMA Career Booster.

Boost je carrière

Marketingevents

NIMA Marketing Day

De NIMA Marketing Day is ontstaan vanuit het idee dat we op één dag zoveel mogelijk onderdelen van het marketingvak willen belichten vanuit de actuele marketingpraktijk. Omdat NIMA een beroepsvereniging is van professionals, hechten we aan de ondertitel van de dag: Work, Life, Marketing.

Dutch Marketing Awards

De Dutch Marketing Awards zijn de meest prestigieuze marketingawards die in Nederland gewonnen kunnen worden. Winnen betekent erkenning voor de marketingpresentatie die is geleverd. Bedrijven en personen kunnen elk jaar genomineerd worden. De nominaties worden door een professionele vakjury beoordeeld waarna de winnaars worden bepaald.