NIMA Diploma - NIMA

NIMA Diploma

Met een NIMA Diploma ben je meer waard! Het is een hoog gewaardeerd diploma in organisaties waarin Marketing, Communicatie, Sales en/of Onderzoek een prominente, zo niet essentiële, rol spelen.

De voornaamste redenen voor managers om NIMA Gediplomeerden aan te stellen in hun organisatie hebben betrekking op het niveau van inzicht, kennis en vaardigheden.

Een NIMA Diploma helpt je verder in je commerciële carrière. Waarom? Wij zetten het op een rij.

Voordelen

 • Onafhankelijk bewijs van bekwaamheid
  NIMA is de enige instantie in Nederland die onafhankelijk examineert in marketing, sales, communicatie en marktonderzoek. De examens toetsen het inzicht, de kennis en de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te functioneren in het bedrijfsleven. Het diploma geeft zo een helder en onafhankelijk bewijs van het niveau van bekwaamheid.
 • Carrière in de commerciële wereld
  Veel grote bedrijven en werving- & selectiebureaus zoals AEGON, ANWB, BDO, Eneco, Nuon, Randstad, SNS en USG Capacity vragen in hun vacatures voor commerciële functies specifiek om het NIMA Diploma. Het NIMA Diploma opent deuren om jouw carrièrepad te bewandelen.
 • Interne groei
  Het NIMA Diploma biedt naast de perspectieven voor een nieuwe baan, ook kansen voor groei en ontwikkeling binnen je huidige organisatie. Door het behalen van het officiële NIMA Diploma toont je jouw kennisniveau en de daarbij behorende vaardigheden aan.
 • Grensverleggend
  De meeste NIMA Diploma’s zijn internationaal geaccrediteerd, wat inhoudt dat aan elk diploma een European Qualification Framework (EQF) niveau is toegekend. Dit betekent dat wanneer je met jouw NIMA Diploma bijvoorbeeld in Groot-Brittannië of Frankrijk solliciteert, men weet dat je bent opgeleid op het internationale niveau tot marketing-, communicatie- of salesprofessional.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X