Diploma-uitreiking - NIMA

Diploma-uitreiking

Heb je alle NIMA Examen Modules succesvol afgerond en daarmee dus je examen behaald? Gefeliciteerd, je hebt recht op het offici√ęle NIMA Diploma.¬†

Twee keer per jaar organiseren we de NIMA Diploma-uitreiking bij een van onze Top Marketing Club Members. Een uitreiking waarin we jouw succes vieren, je diploma overhandigen en je getrakteerd wordt op een veelzijdig en feestelijk programma. Hierbij mag je een introducé meenemen.

Hoe meld je je aan voor de diploma-uitreiking?
Heb je beide modules van jouw NIMA Opleiding behaald en recht op het diploma? Dan ontvang je binnenkort per mail een uitnodiging voor de diploma-uitreiking! Via de knop in die mail kun je jezelf en een eventuele introducé aanmelden voor de uitreiking. Als je bent aangemeld ontvang je ongeveer een maand voor de uitreiking een e-mail met alle informatie.

Kun je niet bij de uitreiking aanwezig zijn? Dan kun je dit aangeven in diezelfde mail en sturen we het diploma per post naar je toe. Heb je vier weken na het behalen van jouw laatste examen geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via examens@nima.nl.

De diploma-uitreiking staat gepland op:

Er zijn op dit moment geen events gepland. Probeer het later nog eens.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X