Diploma-uitreiking - NIMA

Diploma-uitreiking

Heb je alle NIMA Examen Modules succesvol afgerond en daarmee dus je examen behaald? Gefeliciteerd, je hebt recht op het officiële NIMA Diploma. 

Twee keer per jaar organiseren we de NIMA Diploma-uitreiking bij een van onze Top Marketing Club Members. Een uitreiking waarin we jouw succes vieren, je diploma overhandigen en je getrakteerd wordt op een veelzijdig en feestelijk programma. Hierbij mag je een introducé meenemen. Vanwege het coronavirus organiseren we de diploma-uitreiking op dit moment in een iets andere vorm, namelijk digitaal. Dat betekent dat je vanuit je eigen huiskamer bij de diploma-uitreiking kunt zijn en dat je hele huishouden mee kan kijken. Bovendien wordt de diploma-uitreiking opgenomen en met je gedeeld, zodat je het ook later nog kunt bekijken met andere vrienden en familie. Uiteraard worden de beelden alleen bereikbaar voor degene die bij de diploma-uitreiking aanwezig zijn.

Hoe meld je je aan voor de diploma-uitreiking?
Heb je beide modules van jouw NIMA Opleiding behaald en recht op het diploma? Dan ontvang je binnenkort per mail een uitnodiging voor de diploma-uitreiking! Via de knop in die mail kun je jezelf aanmelden voor de uitreiking. Als je bent aangemeld ontvang je ongeveer een week voor de uitreiking een e-mail met de laatste informatie.

Kun je niet bij de uitreiking aanwezig zijn? Dan kun je dit aangeven in diezelfde mail en sturen we het diploma per post naar je toe. Heb je vier weken na het behalen van jouw laatste examen geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op via examens@nima.nl.

De diploma-uitreiking staat gepland op:

11jun15:0016:00Diploma-uitreikingBen jij geslaagd? Laten we het samen vieren!

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X