Register Marketeer

Ons land telt duizenden beoefenaren van het vak marketing. Echter omdat iedereen zich marketeer mag noemen ontbreekt, zeker voor buitenstaanders, het zicht op kwaliteit. Sinds enkele jaren bestaan er erkende kwaliteitskeurmerken om vakbekwame en hooggekwalificeerde marketeers herkenbaar te maken. De zeer ervaren en hoog gekwalificeerde marketeers kunnen Register Marketeer worden.

Je komt voor deze titel in aanmerking wanneer je hoog bent opgeleid op het gebied van marketing (NIMA C of universitair niveau) en circa vijftien jaar werkervaring hebt op hoog strategisch marketingniveau. Daarnaast help je het vak vooruit door zelf een bijdrage te leveren aan deze ontwikkeling, bijvoorbeeld door het schrijven van boeken of artikelen, docentschappen of deelname aan taskforces die nieuwe ontwikkelingen in het vak volgen. Een assessment is onderdeel van de toelatingsprocedure.

Ben jij benieuwd of je in aanmerking komt voor een assessment? Doe dan de quickscan. Wil je eerst meer informatie of je cv laten bekijken? Mail dan naar de Projectmanager Persoonscertificering, of bel naar 020 – 503 9305. Een eerste screening en advies is kosteloos. De kosten van de procedure vind je onder investering.

De RM-assessments staan op de volgende vrijdagen gepland:

  • 20 september 2019
  • 29 november 2019

10okt14:0020:30RM Next: Marketing & Ethiek in BreukelenExclusief evenement voor Register MarketeersSchrijf je snel in! Investering: Neem gratis een introducee mee van een andere generatie (bijv. zoon/dochter/vader/moeder)

Blijft up-to-date met Permanente Educatie

Een belangrijk onderdeel van persoonscertificering is permanente educatie, met als doel dat gecertificeerden over actuele kennis van het vak beschikken en blijven beschikken. NIMA voorziet in permanente educatie met zijn eigen programma met onder andere masterclasses, workshops, courses en trainingen. Deze zijn terug te vinden in de NIMA Academy. Bij elk event is te zien hoeveel PE-punten je ontvangt bij deelname, de kosten en of het binnen een passe-partout valt. Er zijn ook externe aanbieders die hun programma’s laten accrediteren door NIMA.

Je kunt ook PE-punten verdienen door terug te geven aan het vak oftewel kennisdeling. Onder andere door het schrijven van blogs/artikelen of het verzorgen van presentaties over (digital) marketing gerelateerde onderwerpen en docentschappen.


Wat houdt de titel RM in?

De titel Register Marketeer is een Europees kwaliteitskeurmerk voor topmarketeers. De titel is in 1992 in het leven geroepen op initiatief van een aantal topmarketeers en NIMA.  Om gecertificeerd te kunnen worden als Register Marketeer, met het bijbehorende recht de titel RM te mogen voeren, moet men als marketeer aan een …

Lees meer ▸

RM netwerk

Voor de gecertificeerde Register Marketeers is het NIMA netwerk voor Register Marketeers opgericht. Het netwerk biedt een inspirerende omgeving voor het uitwisselen van ideeën en ontwikkelingen met vakprofessionals. …

Lees meer ▸

Overzicht RM’ers

Hier vind je een overzicht van alle Register Marketeers. Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor de titel, doe dan de quickscan. …

Lees meer ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X