Senior Communication Professional

Met een certificering als Senior Communication Professional bewijs je niet alleen over de nodige senioriteit en ervaring te beschikken, maar onderschrijf je ook het belang van toetsbare Permanente Educatie. NIMA heeft deze titel in de eerste helft van 2016 laten accrediteren bij de European Marketing Confederation en is de enige instantie in Nederland die de titel mag toewijzen.

Het vak verandert razendsnel; dat stelt hoge eisen aan de kennis en kunde van de professionele communicatiedeskundige. Als ‘Senior Communication Professional’ blijf je bij in het vak. Met deze titel heb je een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk dat vakbekwame en hooggekwalificeerde communicatieprofessionals erkent.

Heb je een afgeronde opleiding op minimaal NIMA (communicatie) B of HBO opleiding in de richting communicatie en minimaal vijf jaar (stevige) werkervaring in het communicatievakgebied, dan kun je de titel Senior Communication Professional (SCP) aanvragen. Ben je benieuwd of je in aanmerking komt? Stuur je cv naar de projectmanager Persoonscertificering ter beoordeling. Een eerste screening is vrijblijvend en kosteloos.

02okt15:3021:00SMP on Tour: Digital marketing met de extra 'PauwR' van een Great Place to WorkExclusief evenement voor SMP-, SCP- en SDP-titelhoudersSchrijf je snel in! Investering: Gratis voor SMP-, SCP- en SDP-titelhouders

08okt19:0022:00SMP Roundtable: Marketing voor zzp’ers (nog maar 4 plekken beschikbaar!)Exclusief event voor Titelhouders die zzp’er zijn of graag willen wordenSchrijf je snel in! Investering: Gratis voor Titelhouders die zzp'er zijn of willen worden.

07nov(nov 7)16:0008(nov 8)17:30SMP Challenge LabInspiratie opdoen, nieuwe dingen leren, intervisie, nieuwe senior marketing collega’s leren kennen en jezelf tegenkomen!Schrijf je snel in! Investering: € 445 voor NIMA titelhouders (SCP, SDP, SMP, RM) (excl. btw) € 525 voor overige NIMA members en niet-members (excl. btw) SMP Challenge Lab, diner, ontbijt, lunch en overnachting zijn in deze prijs allemaal inbegrepen.

Blijft up-to-date met Permanente Educatie

Een belangrijk onderdeel van persoonscertificering is permanente educatie, met als doel dat gecertificeerden over actuele kennis van het vak beschikken en blijven beschikken. NIMA voorziet in permanente educatie met zijn eigen programma met onder andere masterclasses, workshops, courses en trainingen. Deze zijn terug te vinden in de NIMA Academy. Bij elk event is te zien hoeveel PE-punten je ontvangt bij deelname, de kosten en of het binnen een passe-partout valt. Er zijn ook externe aanbieders die hun programma’s laten accrediteren door NIMA.

Je kunt ook PE-punten verdienen door terug te geven aan het vak oftewel kennisdeling. Onder andere door het schrijven van blogs/artikelen of het verzorgen van presentaties over communicatie gerelateerde onderwerpen en docentschappen. 

Herken jij jezelf hierin? Meld je dan nu aan voor de quick scan en zet je eerste stap richting een certificering als SCP’er.  Mocht je vragen hebben of twijfelen over of je in aanmerking komt voor een titel dan kun je altijd mailen of bellen met 020 -503 93 32. Een eerste screening is kosteloos en vrijblijvend.

Wat zeggen onze titelhouders?


Wat houdt de titel SCP in?

De titel Senior Communication Professional is een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk om vakbekwame en hooggekwalificeerde communicatieprofessionals te certificeren. Heb je een diploma op minimaal NIMA (Communicatie) B of HBO-niveau in de richting communicatie en minimaal vijf jaar stevige werkervaring in het communicatie vakgebied, dan kun je de titel Senior Communication Professional (SCP) aanvragen. …

Lees meer ▸

Mijn SCP dossier

Ben je SCP'er en wil je inzicht in jouw eigen dossier, PE punten opvoeren, of in contact treden met mede-SCP'ers? Log dan hier in. …

Lees meer ▸

Overzicht SCP’ers

Hier vind je een overzicht van alle Senior Communication Professionals. Jouw naam ook op deze lijst? Stuur je cv naar de projectmanager Persoonscertificering ter beoordeling. Een eerste screening is vrijblijvend en kosteloos. …

Lees meer ▸

Investering

De kosten voor de aanvraag en het onderhoud van de titel Senior CommunicationProfessional zijn opgenomen in een Platinum Membership  van € 395 per jaar. Werk je bij Business Member of sluit je een Business Membership af, dan hanteren we een certificeringsfee van € 120 per jaar. …

Lees meer ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X