Investering

De kosten voor de aanvraag en het onderhoud van de titel Senior Digital Professional zijn opgenomen in een Platinum Membership van € 395 per jaar. Werk je bij een Business Member of sluit je een Business Membership af, dan hanteren we een certificeringfee van € 120 per jaar.

Aanvraag/onderzoek:
Voor alle NIMA Members is een aanvraag kosteloos. Als je aanvraag wordt goedgekeurd en je bent nog geen member, dan word je automatisch ook NIMA Member en vallen deze kosten in de contributie van het Platinum Membership (€ 395 per jaar). Bij een afwijzing (en je bent geen member en wil dat ook niet worden) bedragen de eenmalige kosten € 90 voor het onderzoek.

Jaarlijkse kosten
De kosten voor het Platinum NIMA Membership € 395 per jaar

De certificering is 3 jaar geldig. Daarna vindt hercertificering plaats waarbij aan de vereisten voor permanente educatie moet zijn voldaan.

Indien je naast de titel SDP ook de titel SMP of SCP voert, bedraagt de toeslag voor een tweede en/of derde titel € 79 per titel, per jaar.

Daarnaast zijn er kosten verbonden aan het bijwonen van activiteiten in het kader van Permanente Educatie (verschilt naar gelang de invulling).

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X