SMP on Tour

SMP’ers ontmoeten elkaar regelmatig bij sessies in het kader van permanente educatie. Maar twee keer per jaar ontmoeten zij elkaar ook bij SMP on Tour.

Het concept van SMP on Tour is door het netwerk zelf vorm gegeven. Een event voor en door SMP’ers op locatie ergens in den lande bij een SMP’er die in een korte presentatie toelicht wat hem/haar bezighoudt in het marketingbestaan. De tweede helft van het programma wordt ingevuld met open space discussies, die zich kenmerken door het elkaar leren kennen en waarbij het halen en brengen van kennis centraal staat.

Een impressie van dit event:

SMP on Tour en meer in 2018:

12 september 2018: SMP on Tour in de sierteelt! 
Noteer hem alvast in de agenda: op 12 september gaan wij met SMP on Tour ‘de bloemetjes buiten zetten’ in het Westland. Wil je erbij zijn? Klik dan hier en wij houden je op de hoogte!

8 & 9 november 2018: SMP Abroad
Viva Valencia! Dit jaar organiseren wij een buitenlandreis, speciaal voor SMP’ers. Gekozen is voor Valencia: een prachtige stad in Spanje waar wij naast heerlijk eten en drinken ook op bezoek gaan bij bedrijven. Houd de agenda goed in de gaten want deze trip wil je niet missen! Heb je interesse? Klik dan hier, dan sta je meteen genoteerd als ‘geïnteresseerde’ en ontvang je informatie zodra deze beschikbaar is.

23 & 24 november 2018: SMP Challenge Lab
Gedurende de SMP Challenge Lab gaan we anderhalve dag de inhoudelijke strijd met elkaar aan, terwijl er links en rechts om ons heen van alles zal gebeuren.
Binnenkort verschijnt meer info op nima.nl/events.

30 november 2018: Roundtable Eventmarketing
Voor deze roundtable zijn we te gast bij CROW in Ede. Deze roundtable vindt plaats van 09.00 – 12.00 uur en er is plek voor 10 SMP’ers. Lees verder.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X