Hoe blijf je SMP’er?

Een belangrijk onderdeel van persoonscertificering is Permanente Educatie met als doel dat gecertificeerden over actuele kennis van het marketingvak beschikken en blijven beschikken. Dan gaat het over het marketingvak in de brede zin van het woord; marktonderzoek, communicatie, verkoop of andere terreinen van klantgericht ondernemen horen hierbij.

NIMA voorziet in Permanente Educatie met zijn eigen programma, maar ook externe aanbieders laten programma’s accrediteren.

Ben je van plan regelmatig deel te nemen aan NIMA sessies, neem dan een Passe Partout:

NIMA Passe-partout en Plus opties

 

Per titel verschilt het benodigd aantal PE-punten en soort activiteiten. Eén van de huidige SMP’ers, Mirjam Groenendijk schrijft hierover.


Hoe behaal je PE punten?

Als SMP'er heb je drie jaar de tijd om de PE-vereiste van 90 punten te behalen. NIMA houdt je uiteraard regelmatig op de hoogte van de status en voorzien je van de nodige tips om deze te behalen. Maandelijks ontvang je ook een specifieke SMP-nieuwsbrief met relevante activiteiten. Twee keer per …

Lees meer ▸

Voorwaarden PE programma

Een PE programma dient minimaal op HBO niveau zijn (gelijk aan minimaal niveau 6 van het European Qualifications Framework). Er moet een link naar de theorie gemaakt te worden en er moet een praktijkcomponent zijn. Tot slot moet het programma aandacht hebben voor toepassing van de inhoud in de praktijk …

Lees meer ▸
WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X