Regio Zuid

NIMA Regio Zuid biedt marketing-, communicatie- en salesprofessionals werkzaam (of woonachtig) in Zuid-Nederland een platform om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen, te leren van praktijkcases uit het bedrijfsleven en natuurlijk een regionale netwerkmogelijkheid.

Wat is de overeenkomst tussen Mars, De Efteling, DSM, Leolux, PSV, Heijmans, Eindhoven 365, ASML, La Trappe en Bavaria? ‘Het zijn sterke, aansprekende merken.’ Klopt! ‘Ze zijn gevestigd in het Zuiden van het land.’ Klopt ook. Maar er is nog een overeenkomst: NIMA Zuid. Deze sterke, aansprekende merken uit het Zuiden hebben in de afgelopen jaren de marketeers van NIMA Zuid met open armen ontvangen om ze een kijkje in hun marketingkeuken te gunnen.

NIMA Zuid inspireert je met vier interessante bedrijfsbezoeken per jaar, waarbij we focussen op actuele marketingthema’s. Inspirerende bijeenkomsten met – zoals je van ons gewend bent – na afloop een gezellige borrel en dito etentje.

Met een presentatie over marketing insights en een rondleiding, biedt elke bijeenkomst ruimte om marketingervaringen op te doen en uit te wisselen. Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inzichten. Soms over een voor jou ‘vreemde’ markt, die bruikbare ideeën voor je eigen organisatie oplevert. Inspiratie uit onverwachte hoek, dat is wat je van NIMA Zuid mag verwachten!

De volgende events staan op de planning:

18sep13:3020:00Zuid inspireert - LEGO (nog maar 4 plekken beschikbaar!)Hoe het sterkste speelgoedmerk nog steeds met de tijd meegaatSchrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 125 (excl. BTW) Normaal tarief € 250 (excl. BTW)< Inclusief diner

20nov13:3020:00Zuid inspireert - Lightyear - van start-up naar scale-up!Hoe zorgt een auto op zonne-energie voor versnelling van de energietransitie?Schrijf je snel in! Investering: NIMA Member € 125 (excl. BTW) Normaal tarief € 250 (excl. BTW) Inclusief diner en een netwerkborrel in de NIMA-kroeg!

De bijeenkomsten beginnen om 13.30 uur en eindigen om 20.00 uur (inclusief diner).

Waarom cyclusinschrijver worden?

NIMA Members kunnen zich inschrijven voor de volledige jaarcyclus van vier bijeenkomsten (inclusief vier diners). Members ontvangen daarmee € 125 korting en krijgen voorrang op ‘eenmalige bezoekers’ wanneer een bijeenkomst bijna uitverkocht is.

  • Een eenmalig bezoek kost € 125 (exclusief BTW) voor NIMA Members.
  • Een eenmalig bezoek kost € 250 (exclusief BTW) voor niet members.
  • NIMA Members worden voor € 375 (exclusief BTW) cyclusinschrijver, het tarief voor niet members is € 750 voor de cyclus.

Schrijf je in voor de volledige jaarcyclus door te mailen naar members@nima.nl.

Netwerkborrels
Versterk je netwerk, werk aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en doe inspiratie op binnen het meest relevante netwerk voor marketing professionals! Ben je (nog) geen member, maar wil je wel deelnemen? Stuur dan een mail naar events@nima.nl of bel 020 – 503 93 00.

Benieuwd naar onze sessies? Check:

Contact

NIMA Regio Zuid is van en voor marketeers. Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van de activiteiten of – beter nog – actief member worden, neem dan contact met ons op via members@nima.nl of 020-5039360.

Anja Bekkers (voorzitter)
Eigenaar, 2connect2
06-36057681
Marieke Heesakkers SMP
Marketing Manager, Berkvens Deursystemen en Limburgia Utiliteitsdeuren

Stephan Kwast
Owner, MEGAWATT Advertising

Vincent Sieben
Senior Marketing Manager, Philips Health Systems

Gijs van Male
Owner, Brand New Idea

Sinds januari 2016 is Anja voorzitter van deze NIMA Regio Community. Om die reden interviewde NIMA haar kort. Lees hier het interview terug.

DSC04868_

VLNR: Vincent, Daan, Gijs, Marieke, Anja en Stephan

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X