NIMA Register - NIMA

NIMA Register

Iedereen die een┬áNIMA Diploma heeft behaald, krijgt van NIMA een Commercieel Paspoort. Hierin staan alle NIMA Diploma’s en overige┬árelevante diploma’s in het┬ácommerci├źle┬ádomein, voor zover deze door NIMA zijn gevalideerd.┬á

Alle behaalde NIMA Diploma’s vanaf 1990 zijn verwerkt in het register. Verder houdt NIMA titels en erkenningen bij in het Commerci├źle Paspoort. Daarnaast is er gelegenheid om andere belangrijke diploma’s door NIMA te laten controleren. Op deze manier vormt jouw Commerci├źle Paspoort een objectieve en betrouwbare legitimatie van je┬áprestaties.

Deelcertificaten en vrijstellingen staan niet vermeld. Mochten de zoekresultaten niet aan de verwachting voldoen of mochten de juiste gegevens niet beschikbaar blijken, laat het ons dan weten. Stuur in dat geval een e-mail naar examens@nima.nl.

Je kunt vanuit dit register jouw profiel bijwerken. Om dit te kunnen doen moet je je wel kenbaar maken bij ons middels een aantal gegevens waar je via de button ‘ben jij dit?’ bij jouw registervermelding op terecht komt. Zo kunnen wij controleren of jij ook echt de betreffende diploma- of erkenninghouder bent.

De voornaamste redenen voor managers om NIMA Gediplomeerden aan te stellen in hun organisatie hebben betrekking op het niveau van inzicht, kennis en vaardigheden.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X