NIMA telt 3500 leden

NIMA is dé beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales. Inmiddels tellen we al meer dan 3500 leden die gebruik maken van de diensten van NIMA. NIMA biedt verschillende lidmaatschappen aan, die grofweg in twee soorten zijn op te delen. Je kunt aansluiten als professional met een NIMA Personal Membership, of als organisatie lid worden met een van onze Business Memberships.

Wil jij profiteren van alles dat NIMA te bieden heeft? Sluit je dan aan.

Sluit je aan
Overzichtsfoto NMD

Waarom lid worden van NIMA?

Het is onze missie om iedereen in het commerciële domein (marketing, communicatie en sales) ieder dag een stukje slimmer te maken. Dat doen we door middel van de bekende NIMA Diploma’s (ABC), onze masterclasses en door middel van ons netwerk. Zo kun je niet alleen van docenten en experts leren, maar ook van je vakgenoten. Als NIMA Member krijg je toegang tot de netwerkbijeenkomsten die we organiseren. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd vanuit onze communities. De netwerkbijeenkomsten bestaan altijd uit een kennissessie en een informeel netwerkdeel. Zo sla je twee vliegen in één klap; je breidt je kennis uit én je netwerk.

Naast dat je toegang hebt tot de netwerkbijeenkomsten, bieden de NIMA Memberships je nog veel meer voordelen. Zo zorgen we ervoor dat je kennis up-to-date blijft met een abonnement op MarketingTribune, ontvang je de nieuwste versie van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en krijg je altijd 20% korting op de classes van de NIMA Academy. Afhankelijk van je lidmaatschap kun je daarnaast kosteloos of tegen een gereduceerd tarief naar de marketingdag van het jaar: de NIMA Marketing Day.

 

NIMA Memberships

NIMA Educatie

Naast onze lidmaatschappen biedt NIMA nog veel meer. Zo kun je een NIMA Opleiding volgen bij één van onze partners. Er zijn NIMA Opleidingen in vier disciplinesL marketing, online marketing, communicatie en sales en op vier niveaus: Basiskennis, A, B en C.

 

NIMA Opleidingen

Nadat je een opleiding hebt afgerond, is het van belang dat je bij blijft in het vak en dat je je verder gaat specialiseren of juist ook wat meer gaat generaliseren. Daarom bieden we ook korte bijscholingstrajecten in de vorm van workshops, vaardigheidstrainingen, masterclasses en mastercourses. Ieder jaar zorgen we ervoor dat de inhoud van onze trainingen meegaan met de ontwikkelingen in het vak. Dat betekent dat de inhoudt wordt ge-update en dat er nieuwe trainingen bij komen. Voor een volledig overzicht van de trainingen van de NIMA Academy, ga je naar masterclasses.

Bekijk de trainingen