NIMA Young Professionals

Netwerk

Breid je netwerk uit door je aan te sluiten bij NIMA Young Professionals. Ontmoet gelijkgestemden, leer van elkaar én van CMO’s.

Ontwikkeling

Werk aan je professionele én persoonlijke ontwikkeling tijdens de speciale events die wij voor je organiseren rondom verschillende thema’s.

Events

Van kleinschalige en leerzame meet-ups tot een kijkje in de keuken bij grote merken en persoonlijke ontwikkeling. Wij organiseren per jaar maar liefst 8 à 10 Young Professional Events.

Financial

Jouw Young Professional toekomst start hier

Als jonge marketeer wil je graag alles uit jezelf halen en tegelijkertijd heb je de behoefte aan fun en informele contacten met gelijkgestemden buiten je werk.
Met de NIMA Young Professional Memberships til je jouw carrière naar ‘the next level’.

Dit wil ik

Events van NIMA Young Professionals

Deze mag je niet missen. Meld je vandaag nog aan!

Deze bedrijven hebben wij bezocht

B2B

Boost je carrière

Wil je jouw carrière in een stroomversnelling laten komen en je persoonlijke ontwikkeling een krachtige boost geven? Dan is het Career Booster-programma echt iets voor jou. In dit coachingsprogramma van NIMA word je gekoppeld aan een zeer ervaren Register Marketeer en/of CMO. Deze ervaren professional wordt jouw persoonlijke mentor, waar je met al jouw marketing- en loopbaanvragen terecht kunt. Meer weten

Boost me up

Marketingbazen

NIMA Young Professionals inspireert young marketingprofessionals onder andere door een kijkje in de keuken van A-merken tijdens de Top Marketing Tours.

NIMA Young Professionals-bestuur

Wie zijn de gezichten achter de NIMA Young Professionals? De community wordt met veel enthousiasme gerund en bestuurd door onderstaande leden. Ze hebben allemaal hun eigen functie binnen de community. Door de geweldige samenwerking draait deze jonge, energieke club als een geoliede machine. Maak hier kennis met de bestuursleden.

Maud Olieslagers (voorzitter) Brand Manager bij STËLZ
Eva Slot Freelance Marketing
Kevin Loos Head of Accounts Esports, 2Basics BV
Sophia van der Schoor Brand Manager Max Factor, Coty
Isabelle Cannoo Brand Manager at Vandebron

Vragen ? Stel ze gerust !

Dat kan via ons contactformulier of door een berichtje te sturen aan een van de NIMA Young Professionals bestuursleden