NIMA


Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte worden gehouden van het laatste NIMA Nieuws en de ontwikkelingen in marketing, communicatie en sales? Meld je dan nu aan voor de maandelijkse NIMA Nieuws en wekelijkse NIMA Activiteitenmail.

Lees meer ▸

Over NIMA

Beroepsvereniging voor professionals in marketing, communicatie en sales Het Nederlands Instituut voor Marketing, opgericht in 1966, is de beroepsvereniging en het exameninstituut op het gebied van marketing, communicatie en sales. NIMA ondersteunt professionals binnen die vakgebieden gedurende hun loopbaan op het gebied van kennis, professionele vaardigheden, biedt contactmomenten en inspiratie.

Lees meer ▸

NIMA Organisatie

NIMA is een vereniging. De leden van de vereniging worden vertegenwoordigd door het hoogste orgaan, de NIMA Ledenraad. Het NIMA bestuur legt verantwoording af aan de NIMA Ledenraad. Het NIMA bestuur wordt gecontroleerd door de Raad van Toezicht.

Lees meer ▸

NIMA Integriteitscode

'Integer zijn', betrouwbaar, eerlijk, oprecht en niet omkoopbaar. Doen wat juist is. Dat kan alleen worden bereikt door bewustwording en door een kritische houding aan te nemen. Verder hoort een professional in het commerciële domein op zijn minst weten hoe relevante wetgeving in elkaar zit. Weet je dat? En weet je dat

Lees meer ▸
WordPress Themes
X
X
X