NIMA Bestuur

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Het NIMA Bestuur legt verantwoording af aan de NIMA Ledenraad, het hoogste orgaan binnen NIMA. De Ledenraad benoemt direct de voorzitter van het bestuur. Het bestuur verdeelt de verschillende bestuursfuncties en taken en regelt de bevoegdheden en verantwoordelijkheden van zijn leden.


Het NIMA Bestuur bestaat uit de volgende personen:

Martin Huisman RM – Voorzitter NIMA Bestuur en Directeur van NIMA.
Martin Huisman heeft zijn roots oorspronkelijk in de Automotive. Hij werkte bij Toyota en BOVAG en bekleedt nog steeds een aantal bestuursfuncties binnen de automotive. Als NIMA-C examinator en Register Marketeer is hij al 15 jaar actief binnen NIMA.  Martin heeft naast zijn NIMA- functie een bedrijf in Vianen, gespecialiseerd in het organiseren en verbeteren van verenigingen en stichtingen, dit is zijn niche en specialiteit. Hij woont in hartje Utrecht en heeft autosport hoog op de agenda staan. Hij is dan ook regelmatig in Zandvoort te vinden.

Mabel Nummerdor – NIMA Bestuurslid.
Met passie voor marketing is Mabel Nummerdor in 2009 gestart met SparkAvenue, het marketingadviesbureau voor feminine brands en trends. In 2012 verscheen van haar hand Miss Marketing: business in de Evanomie. Een veelomvattend marketingboek over de impact van de vrouwelijke consument op onze economie en hoe de weg te bewandelen van mismarketing naar Miss Marketing.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
WordPress Themes
X
X
X
X