NIMA Annuleringsvoorwaarden

Hieronder lees je over de voorwaarden die NIMA stelt aan het annuleren van deelname aan NIMA Classes & Events, trainingen, workshops, activiteiten van NIMA Platforms en sessies die NIMA kosteloos aanbiedt aan zijn members.

NIMA Masterclass/training/workshop

Voor een NIMA Event geldt een annuleringstermijn van tien werkdagen. De annuleringskosten zijn € 30 (excl. BTW). Annuleren moet schriftelijk via events(at)nima.nl.

Na het verstrijken van de annuleringstermijn beschouwen we de inschrijving als definitief en ben je ons het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt uiteraard altijd een vervanger sturen. Geef ons in dat geval uiterlijk 24 uur van tevoren de naam van je vervanger door.

Indien je jouw deelname wilt verzetten naar een ander event, dan kan dat tot tien werkdagen kosteloos. Verzetten moet schriftelijk via events(at)nima.nl. Na deze termijn en tot drie werkdagen voor aanvang geldt een toeslag van € 100 i.v.m. de reeds gemaakte kosten. Uiteraard rekenen we voor het nieuw gekozen event het reguliere deelnametarief.

NIMA Activiteiten Regio’s en Groeperingen

Voor een inspiratiesessie of netwerkbijeenkomst georganiseerd door een van de besturen geldt een annuleringstermijn van vijf werkdagen. De annuleringskosten zijn tot die termijn slechts € 30 (excl. BTW). Annuleren moet schriftelijk via events(at)nima.nl.

Na het verstrijken van de annuleringstermijn beschouwen we de inschrijving als definitief en ben je ons het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt uiteraard altijd een vervanger sturen. Geef ons in dat geval uiterlijk 24 uur van tevoren de naam van je vervanger door.

Indien je door onvoorziene omstandigheden je deelname wilt verzetten naar een ander NIMA Activiteit, kan dit tot drie werkdagen voor aanvang. Uiteraard geldt dan voor het nieuw gekozen event het reguliere deelnametarief.

NIMA Gratis sessies

We gaan ervan uit dat je aanwezig bent. Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld ons dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren schriftelijk via events(at)nima.nl. Je kunt uiteraard altijd een vervanger sturen. Geef ons in dat geval de naam van je vervanger door. Wanneer de afmelding niet (tijdig) door ons is ontvangen, brengen we annuleringskosten (€ 30 excl. BTW) in rekening.

NIMA Passe Partout

Annuleren van een eventdeelname o.b.v. een Passe Partout kan kosteloos tot vijf werkdagen voorafgaand aan de leergang, masterclass, training of workshop. Na het verstrijken van deze annuleringstermijn brengen we €50 (excl. BTW) in rekening. De inschrijving doorzetten naar een ander NIMA Event kan eveneens tot vijf werkdagen kosteloos en daarna tegen een toeslag van €50 i.v.m. de reeds gemaakte kosten.

Het Passe Partout is persoonsgebonden en daarom is het sturen van een vervanger helaas NIET mogelijk.

Voor het annuleren of verzetten van een examen gelden de reguliere voorwaarden. Hiervoor verwijzen we naar de informatie op onze website: https://www.nima.nl/persoonlijke-ontwikkeling/nima-opleiders-examens/betalen-verzetten-annuleren/

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X