Wat doet NIMA? - NIMA

Wat doet NIMA?

NIMA geeft met examens en certificering duiding aan het kennisniveaus en de werkervaring van professionals in marketing, communicatie en sales. Het doel van NIMA is om voor iedere marketeer via verschillende leervormen en op ieder gewenst niveau zijn of haar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling in het vak mogelijk te maken.

NIMA examineert
De grote opleiders van Nederland bieden opleidingen op het gebied van marketing, communicatie, sales of marktonderzoek die worden afgesloten met een NIMA Examen. NIMA kent achttien verschillende soorten diploma’s, maar allemaal worden ze aangeduid met het bekende Basiskennis, A, B of C-niveau.

NIMA organiseert
Jaarlijks organiseert NIMA meer dan 150 verschillende soorten events. Van bedrijfsbezoeken in de regio tot eendaagse masterclasses over een actueel thema. Deze events en activiteiten organiseert NIMA voor zijnĀ leden, de NIMA Members. Daarnaast reiken we eens per jaar de Dutch Marketing Awards uit in de categorieĆ«n: Marketing Start Up, Marketing Scale Up, Marketing Company en Internal Branding Company. Eenmaal per jaar vindt de grootschalige NIMA Marketing Day plaats die NIMA organiseert voor zijn members, maar waar ook niet-leden aan deel mogen nemen. NIMA Members (Gold Members en Business Members) kunnen zich kosteloos registreren voor de NIMA Marketing Day.

NIMA verstrekt
De internationaal erkende titels SMP (Senior Marketing Professional), SCP (Senior Communications Profeessional) en RM (Register Marketeer) worden door NIMA toegekend aan marketeers en communicatieprofessionals die aantonen hun vak te verstaan.|

NIMA stimuleert
NIMA stimuleert de carriĆØre van zijn leden op diverse manieren. Professionals werken via NIMA aan hun zichtbaarheid en aan inzichten over branches heen. Members creĆ«ren via NIMA een extra en belangrijk netwerk. NIMA faciliteert dit op diverse manieren door bijvoorbeeld het ‘Career Booster’ programma en het intranet voor leden: MyCareer. Naast leden op persoonlijke titel (Personal Members) en leden die in de aanloop naar hun examen lid zijn (Study Members) heeft NIMA ook organisaties die aangesloten zijn. Het bedrijfsleven is zelfs breed vertegenwoordigd met meer dan 500 Business Members.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X