NIMA Marketing Day - Bekijk de aftermovie van 20 juni 2018

NIMA Marketing Day 2018 – de aftermovie

NIMA Marketing Day 2018

Heb je hét marketing-event gemist of wil je nog even nagenieten? Bekijk dan de aftermovie!

 

De NIMA Marketing Day is ontstaan vanuit het idee dat we op één dag zoveel mogelijk onderdelen van het marketingvak willen belichten en vanuit de actuele marketingpraktijk. Omdat NIMA een beroepsvereniging is van professionals, hechten we aan de ondertitel van de dag: Work, Life, Marketing. Als kapstok hanteren we daarbij thema’s en alle presentaties op de dag vallen ook binnen die thema’s. NIMA-members zijn in de gelegenheid gesteld om mee te helpen met het vullen van het programma bijvoorbeeld door deel te nemen aan de NMD Adviesraad of door suggesties te sturen. Op basis van de input is een ‘verlanglijst’ opgesteld en zijn vervolgens beoogde sprekers benaderd.

Kom naar de NIMA Marketing Day 2019

Als het vak van marketeer al niet het meest dynamische is, dan tenminste het mooiste. Op donderdag 20 juni 2019 organiseren NIMA en MarketingTribune de derde editie van hét event voor iedereen die werkt en leeft in marketing. We zien je graag dan!

De NIMA Marketing Day stelt jou, je leven en het vak centraal. Persoonlijke ontwikkeling en het delen van insights aan de hand van relevante praktijkcases en te midden van andere marketeers die delen en inspireren. Wie slim is sluit zich aan bij NIMA. Gold, Connect en Business Members krijgen kosteloos toegang en tevens doe je de beste investering in je marketingtoekomst via alle voordelen die zijn verbonden aan het NIMA Membership. Jouw vak. Jouw NIMA.

Gratis naar NIMA Marketing Day?

memberships

 

 

Sluit nu een Gold Membership af en ontvang een toegangskaart voor de NIMA Marketing Day op 20 juni 2019! T.w.v. € 349,-

Met collega's naar NIMA Marketing Day?

memberships

 

 

Sluit nu een Business Membership af en ontvang minimaal 2 toegangskaarten voor de NIMA Marketing Day op 20 juni 2019! T.w.v. € 598

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X