(NMW) 'Ik wil handvatten geven om binnen je organisatie aan de slag te gaan tegen racisme en te streven naar meer diversiteit' - NIMA

(NMW) ‘Ik wil handvatten geven om binnen je organisatie aan de slag te gaan tegen racisme en te streven naar meer diversiteit’

Marrigt van der Valk van Durf online branding spreekt tijdens NIMA Marketing Week 2020 over wat marketeers kunnen doen om binnen hun eigen organisatie racisme tegen te gaan. Haar talk is op donderdag 3 september om 10:00 uur in Loods 8 van DeFabrique in Utrecht.

Van der Valk is socialmediastrateeg, adviseur en socialmedia-/webcaretrainer. Naast haar zelfstandig ondernemerschap zet zij zich vrijwillig als ondersteunend socialmediaprofessional in bij Natuurmonumenten Friese weiden & wadden. In haar vrije tijd is zij regelmatig in verschillende natuurgebieden te vinden om zich te verwonderen over de kleine en grootse dingen in het leven die groeien en bloeien. Wij spreken haar voorafgaand aan NIMA Marketing Week 2020.

Wat vind je van de hybride opzet van NMW?
Ik ben blij dat NIMA Marketing Day dit jaar in een eenmalig nieuw jasje toch doorgaat. En misschien is deze vorm wel beter. Zelf vind ik het soms te druk op grote congressen, te veel prikkels. Het kan maar zo zijn dat de energie nu beter wordt verdeeld. Ik heb er in elk geval veel zin in!

Lees het hele interview bij MarketingTribune.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X