Online trainingen

Wanneer je online training volgt bij NIMA dan vindt die training over het algemeen plaats via Microsoft Teams of Zoom. Een aantal dagen voordat de training van start gaat, ontvang je van ons een e-mail met daarin de laatste details. In die mail staat ook de link naar de online meeting. Uit de link kun je opmaken of het gaat om Microsoft Teams of Zoom. Hieronder beschrijven we hoe je je voorbereidt op zo’n training.

Microsoft Teams

Indien jouw training plaatsvindt via Microsoft Teams, vragen we je om Microsoft Teams op je computer te downloaden. Op deze pagina lees je hoe jij het beste uit de sessie haalt.

Meeting link
Via de link die je per mail ontvangt, kan je deelnemen aan de training. Volg je een training van meerdere dagen dan gebruik diezelfde link dan voor alle sessies. Deelnemen kan op twee manieren:

  1. Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering. Voer een vergadering in vanuit de uitnodiging voor je Teams-vergadering
  2. Inbelnummer en vergadering-id: Gebruik deze als je wilt inbellen bij de vergadering.

Zoom

Als de training in Zoom plaatsvindt, dan vragen we je om Zoom Client for Meetings op je computer te downloaden.

Meeting link
De link voor de training ontvang je samen met de laatste details in de mail. Ook voor Zoom geldt dat als jouw training meerdere dagen duurt, je dezelfde link voor iedere sessie gebruikt.

De training begint

Wanneer je in de trainingsruimte komt, mute dan je geluid en zet je beeld aan.

Het belangrijkste: zorg dat je inlogt, een goede internetverbinding hebt, op een fijne plek zit én wat lekkers te eten en drinken voor jezelf hebt. Essentieel!

We wensen je een leerzame en prettige training.