NIMA Bestuur - NIMA

NIMA Bestuur

Het NIMA Bestuur legt verantwoording af aan de NIMA Ledenraad, het hoogste orgaan binnen NIMA. De Ledenraad benoemt direct de voorzitter van het bestuur. Het bestuur verdeelt de verschillende bestuursfuncties en taken en regelt de bevoegdheden en verantwoordelijkheden van zijn leden.


Het NIMA Bestuur bestaat uit de volgende personen:

Drs. Kirsten Andres MBA – Voorzitter NIMA Bestuur en Directeur van NIMA
Kirsten Andres heeft ruime ervaring in verschillende managementfuncties aan bureau- en klantzijde. Zij is sterk in het positioneren en profileren van organisaties. Ze heeft 20 jaar ervaring met leiding geven veranderprocessen en digitale innovaties binnen (politiek) complexe organisaties. Voor haar start bij NIMA was ze Directeur Marketing en Vereniging bij KRO-NCRV. Tevens is zij van 2016-2019 lid van de Raad van Toezicht geweest bij NIMA.

Mensgericht en maatschappelijk betrokken zijn waarden die ze voorop heeft staan, maar nooit zonder de zakelijkheid uit het oog te verliezen. Ze houdt van organisaties met een intrinsieke purpose. Van onderwijs en zorg tot verenigingen.

 

Nicole Verburg – NIMA Bestuurslid Digital Marketing & Commerce

Nicole Verburg heeft ruim 20 jaar ervaring in consulting en marketing bij grote merken als Rituals, Nestlé en Red Bull. Vier jaar geleden startte zij bij VodafoneZiggo als Director Customer Value Management. Voor het Nima Bestuur heeft zij voornamelijk taken en verantwoordelijkheden die in lijn liggen met haar expertise binnen het commerciële domein, zoals marketingstrategie, digitalisering en gepersonaliseerde omnichannel communicatie.

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X