NCOI

NCOI

NCOI Opleidingsgroep is de opleider voor werkend Nederland. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit dan ook precies aan bij mensen met een drukke baan. Onze NIMA Opleidingen zijn in een dag-, avond- en zaterdagvariant te volgen op een groot aantal locaties in het land. Zo kunt u het volgen van een opleiding optimaal combineren met uw dagelijkse werkzaamheden.

Wat biedt NCOI qua NIMA opleidingen?

Info & offerte voor de opleiding NCOI aanvragen

 • Hidden
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar worden de opleidingen gegeven?

NCOI biedt locaties door het hele land. Ook zijn er opleidingen die je online kunt volgen. Voor een volledig overzicht van welke opleiding je wanneer op welke locatie kunt volgen, ga je naar ncoi.nl.

Waarom kiezen voor NCOI?

 • Les van marketingcommunicatieprofessionals uit de praktijk
 • Optimale aansluiting op de officiële NIMA Examens
  Bij de ontwikkeling van onze NIMA Opleidingen zijn de eisen die NIMA stelt aan marketing- en communicatieprofessionals altijd het uitgangspunt. We maken gebruik van uitdagend studiemateriaal en literatuur die feilloos aansluit bij de exameneisen van NIMA. Ook oefenen we tijdens de lessen met de examenvormen van NIMA, aan de hand van praktische opdrachten en oude NIMA Examens. Hiermee bieden wij een optimale voorbereiding op het officiële NIMA Examen.
 • Examentraining
  Naast de opleiding die je klaar stoomt voor de NIMA Examens, biedt NCOI ook speicifieke examentrainingen aan, zodat je met nog meer zelfvertrouwen de NIMA Examens in gaat.
 • Mogelijkheden voor vrijstelling binnen een erkende hbo-bacheloropleiding
  In veel gevallen krijgt u na het behalen van uw NIMA Examen een vrijstelling binnen een groot aantal officieel erkende HBO Bacheloropleidingen op het gebied van marketing en sales. Zo kunt u versneld een Bachelordiploma behalen op uw vakgebied!

Education Partners

Voor een overzicht van al onze education partners in het reguliere en particuliere onderwijs, klik hier.