NTI

NTI

Wil jij een NIMA Opleiding volgen in combinatie met een baan en/of gezin? Dan ben je bij NTI aan het juiste adres! Bij NTI studeer je flexibel waardoor de opleiding zich aanpast aan jouw leven, in plaats van andersom. Een NIMA Opleiding van NTI volg jij waar en wanneer het jou uitkomt.

Wat biedt NTI qua NIMA Opleidingen?

NTI biedt NIMA Opleidingen op de niveaus NIMA Basiskennis en NIMA A. Om precies te zijn kun je bij de NTI terecht voor de opleidingen:

NIMA Basiskennis Marketing
NIMA Basiskennis Online Marketing
NIMA Basiskennis Communicatie
NIMA Basiskennis Sales
NIMA A Marketing
NIMA A Communicatie

Waar worden de opleidingen gegeven?

NTI biedt jou moderne en flexibele studiemogelijkheden. Je studeert waar en wanneer jij wilt in een moderne online leeromgeving. Hier onderhoud je contact met docenten en medestudenten en vind je een studiehandleiding, die jou stap voor stap door de opleiding begeleidt. Gemakkelijker kan niet! Met behulp van uitstekende vakliteratuur en begeleiding van topdocenten, word je optimaal voorbereid op de NIMA Examens.

Waarom kiezen voor NTI?

Onze NIMA Opleidingen kun niet alleen volgen waar en wanneer je wilt maar ook in combinatie met examentrainingen. Deze trainingen bereiden je optimaal voor op de NIMA Examens. Tijdens de examentrainingen wordt dieper ingegaan op lastigere onderwerpen uit de NIMA Opleiding. Hier worden ook de proefexamens besproken.

Inclusief lesmateriaal

Bij onze NIMA-opleidingen is al het lesmateriaal inbegrepen bij het lesgeld. Compleet en goed lesmateriaal maakt studeren immers leuker. Daarom besteden wij daar graag wat extra aandacht aan. Als je het lespakket opent, zie je het meteen: geen mappen met losbladig materiaal, maar mooie lesboeken.

Education partners

Voor een overzicht van al onze education partners in het reguliere en particuliere onderwijs, klik hier.

Anderen over NTI

Quote: Student NIMA A Marketing
Deze studie is prima te combineren met een fulltime baan. De lesstof is helder en goed te vertalen naar de praktijk. Absoluut een aanrader om een goede basis te kunnen leggen voor je toekomst of als opfrisser (als je er al een tijdje uit bent geweest). Succes met je studie!’

- Student NIMA A Marketing