SRM

SRM

Als NIMA Education Partner is SRM exclusief aanbieder van diverse NIMA opleidingen. Of je nu net start op het gebied van marketing of communicatie, of als ervaren marketeer op strategisch niveau hogerop wil komen, er is voor jou een passende opleiding. Welke opleiding dit is, hangt vooral af van je ambitie, (eventuele) vooropleiding en je werkervaring. Maar welke opleiding je ook doet, SRM bereidt je optimaal voor op jouw NIMA examen. Dankzij ons opleidingsconcept profiteer jij van de ideale mix van theorie en praktijk waarmee SRM tot op heden al ruim 15.000 cursisten heeft opgeleid.

Het NIMA diploma biedt de marketeer of communicatieprofessional een sterke positie op de (internationale) arbeidsmarkt. Of je nu als starter aan het begin van je carrière staat, of als ervaren marketingstrateeg je nog beter wil positioneren, met een NIMA opleiding sta je sterk. Na het volgen van een NIMA opleiding bij SRM ga jij optimaal voorbereid aan de slag met het NIMA examen en behaal je het felbegeerde NIMA diploma.

Uniek bij SRM: NIMA C

Na het afronden van de unieke, gerenommeerde NIMA C opleiding bij SRM en het behalen van het NIMA C examen beschik jij over het ultieme vakdiploma voor de strategische marketeer. In deze exclusieve opleiding ontwikkel je een strategische visie op marketinggebied en word je nóg sterker in het omzetten van strategische marketingvraagstukken in commercieel beleid. Onze topdocenten en coaches hebben jarenlange praktijkervaring en stomen jou klaar voor het examen aan de hand van theoretische sessies in combinatie met live businesscases waarmee je direct jouw praktijkkennis toetst. Schrijf je direct in en treed toe tot de marketing-elite.

Wat biedt SRM qua NIMA opleidingen?

NIMA B Consumenten Marketing
Kosten: € 3.680
Duur: 22 dagdelen
Locatie: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam
Inschrijven: NIMA B Consumenten Marketing 

NIMA B Business Marketing
Kosten: € 3.680
Duur: 22 dagdelen
Locatie: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam
Inschrijven: NIMA B Business Marketing 

NIMA B Digital Marketing
Kosten: € 3.680
Duur: 28 dagdelen
Locatie: Amsterdam, Utrecht
Inschrijven: NIMA B Digital Marketing 

NIMA C
Kosten: € 5.605
Duur: 30 dagdelen
Locatie: Amsterdam, Doorn
Inschrijven: NIMA C Marketing 

Education Partners

Voor een overzicht van al onze education partners in het reguliere en particuliere onderwijs, klik hier.