CMM, digital marketing, marketing

College of MultiMedia – CMM

College of MultiMedia (CMM) geeft al sinds 1997 professionele opleidingen en cursussen in de diverse disciplines van multimediaproductie.
CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen in multimediaproductie. Daarnaast verzorgt CMM een groot aantal cursussen voor zowel beginners als gevorderden.

CMM biedt zowel fulltime als parttime opleidingen en verzorgt daarnaast een groot aantal cursussen en trainingen voor zowel beginners als gevorderden.

Meer dan 25 jaar geleden was het al duidelijk dat de verschillende disciplines van multimedia niet meer weg te denken zijn uit het dagelijks leven. Of het nu gaat om 3D-Design en -animatie, gaming, mobiele applicaties, sounddesign, interactivedesign, videoproductie, het maken van graphics, webdesign en multimedia authoring, College of MultiMedia biedt op elk gebied de nieuwste opleidingen en cursussen.

Bedrijven zijn nog steeds hard aan het groeien als het gaat om implementatie van multimediale manieren om zichzelf te profileren. CMM levert de professionals af die hiervoor nodig zijn. CMM alumni komen dan ook regelmatig terecht bij prestigieuze bedrijven als MTV en Endemol.

Ook is er een sterke toename van het aantal bedrijven dat bestaande medewerkers door CMM laat trainen en opleiden om op een steeds breder gebied van het multimedia pakket ingezet te kunnen worden. Multimediaspecialisten krijgen zo een steeds belangrijkere rol binnen het bedrijfsleven.

Word jij de nieuwste multimedia professional?
CMM hoopt je te mogen verwelkomen!

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X