Compentence Factory

Online Marketing Business School (OMBS) is het nieuwe label van Competence Factory. Het opleidingsinstituut werkt met de beste docenten die hun sporen hebben verdiend in de praktijk. De Online Marketing Business School biedt je de unieke mogelijkheid om een modulair opgebouwde opleiding te volgen, die je opleidt voor NIMA A2 Online Marketeer en NIMA B2 Digital Marketing.

Pakketaanbieding

Om de gehele opleiding te volgen gebruik je de pakketaanbieding en profiteer je van een aanzienlijk voordeel. De vaardigheidstrainingen zoals Facebook Marketing, SEO, Google Adwords en Google Analytics zijn ook los te boeken en zijn zeer geschikt om je in korte tijd bij te spijkeren op precies die kennis die jij nodig hebt.

Kijk op onze website voor meer informatie over de opleidingen en PE punten of bel met een van onze adviseurs op 020-522 52 25.

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X