De Laat Kenniscentrum

De Laat Kenniscentrum, is dé opleider in Zuid-Nederland op het gebied van o.a. handel, ondernemen, marketing, sales en management. Door het complete aanbod aan opleidingen en consultancymogelijkheden bieden wij een totaalpakket voor onze klanten in zowel de zakelijke als particuliere markt.

Studeren bij De Laat Kenniscentrum betekent kwaliteit voorop in een omgeving waarbij een persoonlijke aanpak met betrekking tot uw leerwensen hoog in het vaandel staat. Wij bieden startgarantie voor de opleiding van uw keuze en u studeert in uw eigen regio.

Wij hebben meerdere startmomenten in het jaar. U kunt vaak op korte termijn aanvangen met de opleiding van uw keuze! De Laat Kenniscentrum leidt onder andere op tot de volgende examens:

 • NIMA Sales A
  • Maatwerk: prijs in overleg
  • Avondopleiding: 20 weken  € 1.995
  • Dagopleiding: 11 weken €2250
  • Inclusief studiemateriaal
  • Inschrijven voor de opleiding
 • NIMA Sales B Accountmanager
 • NIMA Sales B Verkoopleider

Referenties
Janneke Dommels: ‘Doordat grote opleidingsinstituten alleen groepslessen aanbieden en vaak geen persoonlijke begeleiding bieden heb ik gekozen voor De Laat Kenniscentrum. Dat gaf mij juist wel de mogelijkheid om een bijlestraject te volgen voor NIMA. Door de persoonlijke begeleiding  die ik heb gekregen van praktijkgerichte en professionele trainers heb ik genoeg kennis opgedaan om mijn doel te bereiken, het behalen van mijn NIMA diploma!’

‘Studenten waarderen De Laat Kenniscentrum met een 8,4. 100% beveelt ons opleidingsinstituut aan.
Bron: Klantenvertellen.nl’

Locaties
De Laat Kenniscentrum heeft leslocaties in Brabant, Limburg en Zeeland. U vindt altijd een leslocatie bij u in de buurt. Bijvoorbeeld in Eindhoven, Valkenswaard, Weert, Geleen, Roosendaal en Goes.

Benieuwd wat De Laat Kenniscentrum u kan bieden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers: 040-2485582 of bezoek onze website: www.delaatkenniscentrum.nl.

Business Memberships

Vier redenen om met je bedrijf Business Member te worden bij NIMA NIMA biedt medewerkers van Business Members talloze mogelijkheden zich persoonlijk te ontwikkelen om als team een voorsprong op te bouwen NIMA biedt toegang tot een hoog gekwalificeerd netwerk van specialisten en vakgenoten NIMA is een non profit-organisatie en staat voor de belangen van het marketingvak en

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
X
X
X