Frankwatching - NIMA

Frankwatching

Frankwatching is dé expert op het gebied van digital marketing en communicatie: door Emerce100 zes keer uitgeroepen tot beste opleider in dit vakgebied. Duizenden professionals volgen jaarlijks een Frankwatching-training en beoordelen deze gemiddeld met een 8,3.

Frankwatching is NIMA Education Partner. Dit betekent dat jij het vak leert van de beste NIMA-experts. Door middel van persoonlijke begeleiding en examentraining bereiden zij je voor op de officiële examens, die bij de opleiding zijn inbegrepen. Aan het einde van de opleiding ontvang je het felbegeerde NIMA Diploma. Trainingen van Frankwatching staan bol van inspirerende cases uit de praktijk. In 4 dagen (NIMA A) of 9 dagen (NIMA B) word jij een gediplomeerd online marketingprofessional.

Trainingen van Frankwatching staan bol van inspirerende cases uit de praktijk. In 4 dagen (NIMA A) of 9 dagen (NIMA B) word jij een gediplomeerd online marketingprofessional.

Wat biedt Frankwatchig qua NIMA Opleidingen?

Frankwatching biedt verschillende opleidingen binnen het segment online / digital marketing.

Waar worden de opleidingen gegeven?

Je volgt de NIMA Opleidingen bij Frankwatching vanaf een centrale, goed bereikbare locatie in Utrecht of in een virtual classroom.

Waarom kiezen voor Frankwatching?

Frankwatching biedt verschillende voordelen:

  • Al zes jaar de beste opleider op het gebied van (digital) marketing en communicatie
  • Les van de beste online marketingexperts
  • Persoonlijke begeleiding
  • Relevante, actuele cases
  • Uitgebreide examentraining
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Centrale, goed bereikbare locatie in Utrecht

Anderen over Frankwatching

‘Als je op een efficiënte wijze de opleiding Online Marketing wilt gaan volgen, is dit een echte aanrader. Juist de combi van een beperkt aantal klassikale lesdagen in combinatie met de theorie (lesboek) en de online video’s (welke je daarna kon downloaden) vond ik erg prettig.’
Student NIMA A Online Marketing

‘Ik vond de opleiding supergoed en was heel blij met de leraar. Hij zorgt dat je precies weet wat er van je verwacht wordt met de examens. Vooral dat we veel hebben kunnen oefenen met onder andere cases en het proefmondeling heb ik als waardevol ervaren.’
Student NIMA B Digital Marketing

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X