How & Knower

How & Knower is dé specialist in online marketing opleidingen. Ons portfolio bestaat uit meer dan 35 opleidingen op het gebied van online marketing en bestaat uit een ruim aanbod in: dagtrainingen voor beginners en gevorderden, meerdaagse specialistische leergangen, masterclasses en workshops. Daarnaast bieden we een breed aanbod aan incompany trainingen, zowel uit het standaard portfolio als gespecialiseerd per branche.

Vrijwel alle media en thema’s van het digital marketing speelveld behoren tot het aanbod, zoals online marketing strategie, Google AdWords, Google Analytics, social media, display advertising en content marketing.

De trainers van How & Knower houden zich dagelijks intensief bezig met digital marketing. Dit zorgt ervoor dat zij tijdens de training continue de koppeling met de praktijk kunnen maken, de tips en tricks met de cursisten kunnen delen en dat ze op de hoogte zijn van de laatste digital marketing ontwikkelingen.

De NIMA Online Marketeer leergang kwam goed overeen met wat ik verwacht had. Ik had een leergang verwacht waarin veel theorie voorbijkwam, maar waar ook aandacht was voor praktische invulling. Daarnaast vond ik de organisatie ook goed, ik was eigenlijk altijd perfect geïnformeerd.” (deelnemer NIMA A Online Marketeer leergang)

Dit NIMA Examen kun je in één keer halen! Lees hier het verhaal van Janny Polak.

Bij How & Knower kun je de volgende NIMA opleidingen volgen:

Naast opleidingen voor de NIMA-examens,  kunnen wij door het Education Partnership ook Permanente Educatie (PE) punten verstrekken aan deelnemers van een groot deel van onze andere trainingen. Klik hier voor meer informatie over ons portfolio of neem contact met ons op via:

How & Knower
Zuiderpark 7
9724 AD in Groningen
www.howknower.nl
info@howknower.nl
T 050  210 34 06

Business Memberships

Als je het belangrijk vindt om de marketingkennis en -vaardigheden binnen jouw organisatie up-to-date te houden, overweeg dan om je aan te sluiten bij het netwerk van NIMA Business Members. Je kiest hiermee voor professionele vooruitgang en ontwikkeling waar je persoonlijk, als marketingteam én als organisatie van profiteert. Lees hier meer over NIMA Memberships voor bedrijven.

Lees meer ▸

ONS NETWERK

WordPress Themes
MENU
NIMA
X
X
X